SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Dinamo a învins CSM Focșani în ultimele secunde. Steaua a trecut de Potaissa Turda!

FOTO CSM București
FOTO CSM București

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 21:40 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 22:21

Etapa a doua în Liga Zimbrilor a avut câteva meciuri foarte disputate. Steaua a trecut de Potaissa Turda mai clar decât o arată scorul, iar Dinamo după ce a condus cu 6 goluri, s-a văzut egalată. A câștigat la ultima fază a meciului

CSM Focșani a fost aproape de o mare surpriză în etapa a doua a Ligii Naționale, care se dispută sub formă de turneu la Sf. Gheorghe. Moldovenii au început mai bine, au condus cu 8-5, dar Dinamo a intrat la pauză, în avantaj: 12-10. În partea a doua, "alb-roșiii" au jucat din ce în ce mai bine și diferența a crescut până la șase goluri: 20-14. S-au văzut prea devreme învingători. Focșaniul a reușit imposibilul și a marcat golul egalării cu 11 secunde înainte de final. Dinamo a plecat vijelios în atac și golul victoriei a fost adus de tânărul Octavian Bizău transferat în Ștefan cel Mare în această vară!

Una rece, alta caldă

După egalul surprinzător cu nou-promovata CSU din Suceava, Steaua a jucat mult mai bine în meciul doi cu Potaissa Turda. Ardelenii erau mari favoriți, dar echipa lui Marius Stavrositu a fost cea care a impus ritmul. "Militarii" au condus în permanență și s-a desprins la 27-22 cu cinci minute rămase de joc. Degeaba a încercat Turda imposibilul, Steaua a câștigat 28-27! MVP-ul partide a fost fără îndoială Andrei Mihalcea, extrema care a punctat de 13 ori!

Patru echipe cu punctaj maxim

Pe lângă Dinamo, Dobrogea Sud Constanța, CSM București și Minaur Baia Mare au obținut victoriile cu numărul 2. Minaur Baia Mare s-a chinuit din greu cu CS HC Buzău. cotați ca outsideri, buzoienii au condus în prima repriză cu 10-4, au avut 11-8 la pauză, dar Minaur a revenit în partea a doua. "Norocul nostru a fost acela că avem un lot valoros și numeros. Jucătorii care au intrat de pe bancă au adus un mare plus", a declarat antrenorul Minaurului, Adrian Petrea. Băimărenii s-ar putea să-l fi pierdut însă pentru meciul de joi, cu CSM Bacău, pe portughezul Edmilson de Araujo care a aterizat greșit pe un picior și s-a accidentat.

Dobrogea Sud Constanța s-a distrat cu nou-promovata Magnum Botoșani. Moldovenii pierd al doilea meci la scor și au golaveraj minus 25 după două meciuri. CSM București a avut și ea emoții imense cu CSM Reșița. A câștigat cu 24-23, dar Reșița a avut șansa egalului după ce a revenit de la 20-24! CSM Bacău a reușit prima victorie trecând clar de Dunărea Călărași, 32-26. Interul sârb Nikola Crnoglavac a fost de neoprit înscriind de 12 ori pentru echipa moldoveană. Călărașiul începe slab actuala ediție, echipa lui Gabriel Armanu având deja două înfrângeri. Poli Timișoara nu a întâmpinat prea multe probleme cu CSM Vaslui. Bănățenii au învins cu 33-22 și și-au trecut și ei în cont primele puncte.

Rezultatele rundei a doua

CSM Bacău-Dunărea Călărași 32-26
Magnum Botoșani-Dobrogea Sud 17-30
CSM Vaslui-Poli Timișoara 22-33
CS HC Buzău-Minaur Baia Mare 23-25
 CSU Suceava-CSM Făgăraș 24-27
 Potaissa Turda-Steaua București 27-28
 CSM Focșani-Dinamo București 22-23
 CSM Reșița-CSM București 23-24

Programul de miercuri, 17 septembrie

10:15 CSM Făgăraș-Potaissa Turda 
11:15 Dunărea Călărași-Magnum Botoșani 
13:00 Dinamo-CSU din Suceava 
14:00 Dobrogea Sud Constanța-CSM Reșița 
15:40 Poli Timișoara-CS HC Buzău 
17:00 CSM București-CSM Focșani (TVR2) 
18:25 Steaua-CSM Vaslui (TVR1) 
19:45 Minaur Baia Mare-CSM Bacău

S-a stabilit preţul pentru fanii care vor să vadă partidele din Liga Zimbrilor!

Odense, victorie înainte de jocul cu SCM Rm. Vâlcea!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează