SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 22-24 // VIDEO Denisa Dedu nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a rundei în Liga Campionilor: „Sunt foarte fericită”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 12:48

CSM București a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 24-22 în fața danezelor de la Esbjerg, iar Denisa Dedu (25 de ani) a făcut un joc senzațional. 

Portarul „tigroaicelor” a jucat un rol decisiv în această partidă, dar Denisa Dedu rămâne modestă, după prestația foarte bună din Danemarca.  

Sunt foarte fericită. Mă bucur că am debutat cu dreptul, că am obţinut o victorie muncită. Au fost nişte trăiri senzaţionale. E o satisfacţie plăcută pentru mine, cel mai important e că toate am luptat şi victoria este a tuturor. Le mulţumim pentru susţinere şi îi aşteptăm vineri în meciul împotriva celor din Rostov. Go Tigers!”, a spus Denisa Dedu, după meci.  

Românca a fost nominalizată de către EHF la titlul de cea mai bună jucătoare a acestei runde, alături de Heidi Løke Heidi Loke (Vipers Kristiansand) și Alja Varagic (RK Krim Mercator). Sportiva noastră poate fi votată AICI.

42% a fost procentajul mingilor paratede către Denisa Dedu, în timă ce danezele Poulsen și Granlund au avut 27%

VEZI ȘI:

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 22-24 // VIDEO „Tigroaicele” infirmă calculele hârtiei și câștigă în deplasare la debutul în grupele Ligii!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gido
gido  •  07 Octombrie 2019, 17:22

tigrii traiesc in asia... daca tot le ziceti tigroaice,ce avem in echipa ? bengaleze,siberiene,malaeziene sau indochineze?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează