SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Adi Vasile, după calificarea cu emoții în fața lui SCM Rm. Vâlcea: „Este important că am avut maturitate”

Adi Vasile, antrenor CSM București +12   FOTO
Adi Vasile, antrenor CSM București

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 18:27 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 19:07

Adrian Vasile (38 de ani), antrenorul lui CSM București, a oferit declarații la finalul meciului pierdut de echipa sa cu SCM Rm. Vâlcea, scor 21-27. „Tigroaicele” s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 33-24 în tur. 

  • În sferturile de finală, CSM București va înfrunta ȚSKA Moscova, care a trecut de Krim Ljubljana, 20-25 în tur, 27-21 în retur.

„Era important pentru noi să câștigăm și jocul de astăzi, dar fiecare meci are o poveste a lui. A fost un meci cu totul altfel, este important că am avut maturitatea să gestionăm un meci în care nu ne-a ieșit jocul așa cum ne-am dorit, în care întâlnim noi de data asta un portar care apără în situații bune de la 6 metri. Când nervii sunt tari, important e să ai multă maturitate și astăzi mă bucur că am reușit să gestionăm bine finalul de meci.

E greu să știu ce se întâmplă în mintea fiecăruia, un avantaj de 9 goluri omenește vorbind e greu să nu îl simți ca avantaj. Este absolut normal, dar toată săptămâna am vorbit fix despre asta, că trebuie să fim poate și mai concentrați decât la meciul de la Vâlcea, ca să compensăm cu concentrarea și cu știința faptul că acest avantaj poate deveni un dezavantaj. 

În timpul jocului chiar asta s-a întâmplat când Vâlcea a avut niște minute foarte bune de joc, atunci începi să te stresezi și avantajul pe care îl ai poate să te apese un pic prea mult”, a spus Vasile, la microfonul DigiSport. 

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
+8 FOTO

Citește mai multe știri din handbal:

Oana Manea s-a făcut antrenoare! Ce club a ales: „Îmi doresc foarte mult de la ele”

Alexandru Dedu, acuzat că şi-a impus fiul la echipa națională de handbal! Tânărul Călin Dedu e rezervă la Poli Timişoara

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Martie 2021, 16:28

mai bine zici ..glontul a trecut f aproape(imaturitate poate...cand joci fara portar e prapad)cand adversarele arunca la poarta mai mult de jumatate decat ai aruncat tu,chiar ai fost dominat...asteptam prestatia la nationala

446194735563038
Cony Nick  •  14 Martie 2021, 12:42

..... Lasa-ti omul în pace.....nu trebuie sa-si dea nici o demisie . .... Momentan este cel mai bun antrenor din România. *este pe locul I. cu CSM Bucuresti * a calificat echipa în sferturi de finala a Ligii Campionilor... * este antrenoru nationalei de handbal a României ....

279602929186838
Billy Bilciurescu  •  13 Martie 2021, 22:01

Tu ar trebui să-ți dai demisia înainte de a debuta la NATIONALĂ.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează