HANDBAL    •   HANDBAL

FOTO Naţionala de tineret a României s-a calificat la Campionatul Mondial de Handbal masculin

Foto: Marius Ionescu (Piteşti)

Duminica, 11 Ianuarie 2015

România a reuşit calificarea la Campionatul Mondial de Handbal masculin din 2015, după ce a învins Slovenia.Tricolorii s-au impus cu scorul de 27-26, după ce golul victoriei a fost marcat cu cinci secunde înainte de finalul partidei din grupa 6 europeană de calificare, potrivit Mediafax.

Jucătorii antrenaţi de Ovidiu Mihăilă au terminat grupa pe primul loc, cu cinci puncte, la egalitate cu Croaţia, dar cu un golaveraj mai bun.

Campionatul Mondial din Brazilia se va deşfăşura între 19 iulie şi 2 august. La ultima participare la această competiţie, România s-a clasat pe locul 6.Comentarii (12 ) Adaugă comentariu

dtdr  •  12 Ianuarie 2015, 22:38

Postat de mathed pe 12 Ianuarie 2015, 13:16

Daca suntem obiectiv calificarea s-a realizat cu ajutorul prea vizibil al arbitrilor francezi in ambele meciuri:

Am impresia ca esti stelist, ca numai aia vad in arbitrii " simbolul " succesului. Jocul nu conteaza. Te intreb: daca intelegi handbalul ??!!

dtdr  •  12 Ianuarie 2015, 22:34

Bravo copiilor ! Din pacate efortul si realizarea lor exceptionala, care nu se compara, acum, cu jenatele evolutii ale stelutzei in competitiile europene, nu a reusit sa sensibilizeze pe pseudocronicarii stelisti gsp, si sa citim mai multe despre evolutia lor. Sa nu uitam ca au fost in grupa cu elita handbalului juvenil mondial si s-au calificat de pe primul loc !!! RUSINE GSP !!!

mathed  •  12 Ianuarie 2015, 13:16

Daca suntem obiectiv calificarea s-a realizat cu ajutorul prea vizibil al arbitrilor francezi in ambele meciuri:

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase