SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Operaţia Cristinei Neagu a fost un succes! "Messi" a handbalului: "Pot să revin la potenţial maxim"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 14:04

Cristina Neagu s-a operat la genunchi, iar intervenţia a fost o reuşită. Cea mai bună handbalistă a lumii din 2010 ar putea reveni pe teren peste 6 luni.

"Operaţia a decurs foarte bine, aşa mă şi aşteptam. Din păcate, am avut ligamentul încrucişat rupt şi meniscul extern, nu cel intern cum se ştia înainte de operaţie. Aşa a vrut Dumnezeu, să mi se întîmple mie. O iau de la capăt, ştiu foarte bine că am mult de muncit, însă am trecut prin asta şi ştiu că pot sa revin la potenţial maxim", a spus Neagu pe aeroport, la revenirea în ţară.

Cristina Neagu speră să ajungă din nou în forma de la C.E. din 2010: "Eu cred că începusem deja să redevin ceea ce am fost. Mă rog, toată lumea are imaginea Campionatului European din 2010, cînd probabil a fost momentul de vîrf al carierei mele. Probabil că din sezonul viitor, din toamnă, voi redeveni din nou ce am fost", a spus handbalista, conform digisport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
mishu_74
mishu_74  •  12 Februarie 2013, 19:45

Succes Cristina Neagu.Recuperare usoara sa ai pt ca sigur vei reveni mai tare decat inainte.Esti liderul de care are nevoie o echipa, pe langa talentul enorm pe care-l posezi.Inca din Canada, din anul 2006 cand ati fost la tineret si v-ati clasat pe locul 3 am stiut ca vei ajunge cea mai buna.La fel ca si mesajul de atunci de la Sherbrooke iti spun: "In inimile noastre tu esti Campioana! "Multa sanatate din Canada.

mirel1010
mirel1010  •  11 Februarie 2013, 23:10

Asteptam vesti de la tine,Cristina, neintelegand de ce , atat media cat si clubul au tacut cum stiu ei mai bine in legatura cu situatia ta medicala. Ne bucura mult faptul ca operatia a decurs bine si s-a finalizat cu succes. Ramane sa te inarmezi cu foarte multa rabdare si s-o iei pas cu pas. Stim ca ai o vointa de fier si o perseverenta de mare campioana. Toti cei care te admiram si te pretuim iti transmitem toate gandurile bune si te asiguram de tot respectul nostru. Mai da-ne un semn,atunci cand se poate, si nu inceta sa crezi in steaua ta! Te imbratisam cu dragoste.

aguris
aguris  •  11 Februarie 2013, 22:58
Postat de ultras.nationalist pe 11 Februarie 2013, 21:13

deja dupa prima accidentare nu mai era ce a fost probabil de acum va fi o handbalista mediocra....probabil ca va fi in lotul Oltchimului,poate titulara,poate la Nationala...dar oricum nu va mai fi ce a fost! mare pacat!

Cristina, nu pune la suflet rautatile, nu merita! Numai tu stii prin ce momente grele treci de 2 ani incoace si cat de greu ti-a fost/iti este sa stai departe de teren. Pe mine ma impresioneaza ambitia ta fantastica, de cate ori ai fost 'cazuta' te-ai ridicat si parca mai puternica. E nevoie de un mare CARACTER pt a reusi acest lucru, si ma intreb cati dintre noi, oameni de rand sau sportivi, nu ar fi cedat/clacat totusi. La un moment dat iti pierzi speranta...dar tu nu! Din suflet iti doresc sa te refaci 100%, sa fii ferita de alte accidentari si sa ne incanti din nou pe terenul de handbal. Un talent ca al tau e pacat sa se iroseasca pe margine din cauza accidentarilor. Fii tare, Cristina!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează