SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TRANSMISIUNE

Ce mișcare în piața media! Platforma de streaming care va acoperi integral Jocurile Olimpice: „Acces complet la cea mai mare competiție din lume”

Platforma Max va transmite integral evenimentele de la Jocurile Olimpice / Sursă foto: Imago Images
Platforma Max va transmite integral evenimentele de la Jocurile Olimpice / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 14:25 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 15:22

Veste importantă pe piața media, în perspectiva Jocurilor Olimpice. Platforma Max, o extensie a Warner Bros. Discovery, care urmează să fie lansată în România pe 21 mai, va transmite integral, în online, fiecare moment al competiției de la Paris. E alternativa în materie de streaming pentru TVR, postul public de televiziune care va acoperi Jocurile. JO se văd și pe Eurosport.

Vremuri noi, tendințe noi de consum. Ediția din 2024 a Jocurilor Olimpice, găzduită de Paris, va putea fi disponibilă, pentru prima oară în istorie, și pe o platformă live de streaming. Max, serviciul îmbunătățit al celor de la Warner Bros. Discovery, cel care va „absorbi”, practic, toate titlurile de pe HBO Max, se pregătește să acopere în întregime supercompetiția din capitala Franței.

Interviu amplu cu Alina Rotaru-Kottmann, una dintre speranțele României la Paris: „Ceea ce-mi lipsește e o finală olimpică” » Idei după 10 ani în Germania: „Mentalitatea, condițiile... Am fost mult mai bine primită”
INTERVIU
Interviu amplu cu Alina Rotaru-Kottmann, una dintre speranțele României la Paris: „Ceea ce-mi lipsește e o finală olimpică” » Idei după 10 ani în Germania: „Mentalitatea, condițiile... Am fost mult mai bine primită”

Jocurile Olimpice de la Paris se văd și pe o platformă de streaming

„Max este singurul loc unde vei putea urmări fiecare moment live din Jocurile Olimpice Paris 2024 în cele 25 de țări europene în care platforma va fi disponibilă

Fiecare moment live al Jocurilor Olimpice va fi inclus în toate opțiunile de abonament, astfel încât fiecare abonat Max va avea acces complet la cea mai mare competiție sportivă din lume”, au anunțat reprezentanții Warner Bros. Discovery.

Conform gigantului american de mass-media și divertisment, Max va fi disponibil în 25 de țări din Europa și în 65 de țări de pe întreg mapamondul. Inclusiv România, dar și la vecinii Ungaria, Serbia și Bulgaria.

Și alte privilegii pentru pasionații de sport: Grand Slam-uri, ciclism de top, cursa de la Le Mans

Din comunicat mai reiese un punct de interes pentru consumatorii de sport. Max va oferi o gamă de abonamente diverse, plus Extraopțiunea Sport, care poate fi adăugată la orice abonament de bază.

Conform sursei citate, Extraopțiunea sport „le va oferi fanilor o acoperire extinsă a principalelor sporturi internaționale și europene, inclusiv turnee Grand Slam de tenis – printre care Australian Open, Roland Garros și US Open, cele trei Mari Tururi ale ciclismului - Giro d'Italia, La Vuelta a España și Tour de France, precum și Tour de France Femmes, 24 Hours of Le Mans, și fiecare campionat mondial de sporturi de iarnă.

VIDEO O companie din Italia se ocupă de construcția piscinelor unde David Popovici va concura la Jocurile Olimpice de la Paris

Citește și alte știri despre Jocurile Olimpice:

EXCLUSIV Cât a plătit Televiziunea Română doar pentru a putea transmite Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO & FOTO Insider în fabrica din Italia unde se construiesc bazinele pentru Jocurile Olimpice de la Paris » Aici va concura David Popovici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează