SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SOFIA

ATP SOFIA // Marius Copil, adversar de top în primul tur de la Sofia: joacă împotriva lui Stan Wawrinka, de 3 ori campion de Mare Șlem

Marius Copil
Marius Copil

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 18:08

Marius Copil (56 ATP) va participa săptămâna viitoare la turneul ATP de la Sofia, locul unde în urmă cu an disputa prima finală a carierei, pierdută în trei seturi în fața bosniacului Mirza Basic (99 ATP).

Cel mai bine clasat tenismen român și-a aflat adversarul din primul tur, Copil urmând să aibă o misiune complicată: îl va întâlni pe elvețianul Stan Wawrinka (57 ATP), deținătorul a trei titluri de Mare Șlem. Partida dintre cei doi va avea loc luni, la o oră ce va stabilită ulterior de organizatori.

Va fi cea de-a treia confruntare directă dintre Marius Copil și Stan Wawrinka. Elvețianul a câștigat ambele dueluri directe, în 2013, la Madrid, și în 2015, la Australian Open, de fiecare dată în minimum de seturi. 

Vezi și: Irina Begu și Monica Niculescu, în finala turneului de la Thailanda » Când are loc meciul pentru trofeu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
merace
merace  •  02 Februarie 2019, 22:51

Super match! Marius are ocazia sa bata o vedeta a tenisului! Rar se intampla! HAI MARIUS!

1734769259936803
Cezar Căruntu  •  02 Februarie 2019, 18:43

Tenisman. "Men" e plural. Cu plăcere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează