SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // „Rebelul” Bernard Tomic, conferință-șoc la Australian Open: l-a distrus pe Lleyton Hewitt! „Oricum nimeni nu-l mai place”

Bernard Tomic și Lleyton Hewitt nu se mai află în cei mai prietenoși termeni // FOTO: Guliver/Getty Images
Bernard Tomic și Lleyton Hewitt nu se mai află în cei mai prietenoși termeni // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 18:44

AUSTRALIAN OPEN// Bernard Tomic (26 de ani, 88 ATP), eliminat în primul tur de la Australian Open de croatul Marin Cilic (30 de ani, 7 ATP), scor 2-6, 4-6, 6-7(3), a lansat un atac dur la adresa fostului lider mondial Lleyton Hewitt, 37 de ani, acum căpitan de Cupa Davis al Australiei, pe care îl acuză de anumite jocuri de interese.

Tomic îl acuză pe Lleyton Hewitt, jucător retras în urmă cu 3 ani și căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a Australiei, că favorizează anumiți jucători tineri care nu confirmă, precum Alexei Popyrin, Marc Polmans sau Alex Bolt în detrimentul celor mai experimentați.

Cei 3 enumerați nu au reușit nicio victorie într-un turneu de Grand Slam, spre deosebire, de exemplu, de Thanasi Kokkinakis, care a reușit anul trecut să îl învingă în circuit chiar pe Roger Federer, la Miami.

„Nimeni nu-l mai place! Am avut o mulțime de probleme cu el, cu care nici alți jucători nu sunt de acord. Știm cu toții cine sunt acei jucători, mă refer la mine, la Thanasi Kokkinakis, la Nick Kyrgios.

Hewitt ura tenisul din Australia, e ciudat, acum a început să-l iubească. Ce se întâmplă aici? Toți acești tineri jucători primesc wild-card la diverse turnee grație unui sistem ciudat. Toți sunt sub aripa lui Lleyton, sub managementul lui, ceea ce reprezintă un conflict de interese.

Am jucat Cupa Davis de la 15 ani, cred că e unic în istoria Australiei. Ce a făcut Lleyton în tenis vorbește de la sine, e un adevărat campion, dar ceea ce face acum este complet greșit!”, a spus Tomic în conferința de presă de după meciul pierdut, potrivit The Guardian.

Vezi și: VIDEO+FOTO Partida ce va rămâne în istorie » Murray a ridicat arena în picioare la ultimul meci la AO! A fost eliminat după ce a revenit de la 0-2: „E uimitor ce se întâmplă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează