SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2020

Borris Becker, atac la Simona Halep și restul jucătoarelor care n-au mers la US Open: „Sper să regrete!”

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) se numără printre jucătorii de top care au refuzat participarea la US Open 2020, de teama coronavirusului. Boris Becker a criticat vehement decizia acestora.
Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) se numără printre jucătorii de top care au refuzat participarea la US Open 2020, de teama coronavirusului. Boris Becker a criticat vehement decizia acestora.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 13:52 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 15:54

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) se numără printre jucătorii de top care au refuzat participarea la US Open 2020, de teama coronavirusului. Boris Becker a criticat vehement decizia acestora. 

US Open 2020 a debutat ieri, în condiții speciale. Tabloul feminin e mai sărac ca niciodată. Doar 4 jucătoare din top 10 au confirmat prezența, lucru care l-a enervat pe legendarul Boris Becker.

Boris Becker: „Sper să regrete!”

„Eu aș fi mers cu siguranță la US Open. De fapt, după jumătate de an fără tenis, aș fi înotat Atlanticul că să ajung acolo! Dacă în adâncul sufletului ești un luptător și n-ai avut șansa să joci, nu ai fi fost disperat să joci din nou după atât timp? 

Cu siguranță nu toată lumea a simțit la fel și știu că sunt vremuri dificile, dar sunt la fel pentru toată lumea. Trebuie să spun că sunt surprins și dezamăgit de faptul că 6 din primele 10 jucătoare ale lumii nu sunt la US Open și sper că o să regrete! Îmi pare rău că aceste jucătoare de top nu sunt la New York. Sunt primul care apreciază cât de multe aduc acestor turnee și cred că merită premii egale ca bărbații, dar unele dintre ele au reacționat puțin egoist”, a declarat Boris Becker potrivit Tennis Head.

VIDEO. Previziunile lui Ion Țiriac: „Halep ar mai putea să joace cinci-șase ani. Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după ea”

Citește și alte știri despre US Open:

S-au încins spiritele la US Open! Controversă uriașă: Zverev îl acuză pe Medvedev că ar fi luat contact cu jucătorul depistat pozitiv cu COVID-19

Adaptare diferită » Thiem e mulțumit la New York, Chardy se plânge de orele petrecute în camera de hotel

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
robotzel
robotzel  •  02 Septembrie 2020, 11:16

este o aberatie ce spune becker. eu chiar am tinut cu el cand era in activitate. a fost favoritul meu insa aici greseste. organizatorii au fost vinovati pentru ca au impus acel formular in care ei nu erau vinovati de ABSOLUT nimic, inclusiv daca o bucata de arena se dezintegra si omora un sportiv. asa ceva nu este normal iar atitudinea sportivilor a fost in concordanta cu ce au facut ei plus ca SUA are o groaza de cazuri si sa nu aberam ca numarul populatiei duce la asa ceva pentru ca ponderea de cazuri in numarul populatiei este cel mai ridicat din lume. totul tine de dezorganizare si atunci nu poti tu ca oragnizator sa spui ca nu esti vinovat orice s-ar intampla.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Septembrie 2020, 08:56

Prin urmare, eu spun că femeile nu trebuie să câștige cât bărbații, iar marxiștii cu barba și *** din redacție mă cenzurează. N-a fost nimic vulgar sau ofensator, ci o situare de o parte a baricadei unei vechi dispute. Aceea ca ***, dar să câștige cât bărbații. Iar *** din redacție li se pare normal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  01 Septembrie 2020, 20:45

O fi fost Becker un mare sportiv dar acum spune prostii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează