SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Cerere incredibilă a fostului număr 9 ATP: „Wimbledon să îi dea lui Medvedev banii pentru trofeu și 1.000 de puncte”

Daniil Medvedev / FOTO: Imago
Daniil Medvedev / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 22:39 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 23:32

Andrei Chesnokov (56 de ani), fost număr 9 ATP, vrea ca organizatorii turneului de la Wimbledon să îi ofere lui Daniil Medvedev (26 de ani, 2 ATP) compensații, în urma interzicerii sportivilor ruși și bieloruși. 

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat oficial că în urma războiului declanșat de Rusia asupra Ucrainei, sportivii ruși și bieloruși vor fi interziși de la turneul de Grand Slam din Marea Britanie.

Revolta starurilor la Madrid, după ce Țiriac a vândut turneul: „Surprinzător și frustrant!” + românii, uitați de organizatori: „Sfârșitul unei ere”
ATP Madrid
Revolta starurilor la Madrid, după ce Țiriac a vândut turneul: „Surprinzător și frustrant!” + românii, uitați de organizatori: „Sfârșitul unei ere”

Chesnokov: „Wimbledon să îi ofere compensații lui Medvedev”

„Medvedev nu e singurul afectat. Mai sunt și alți jucători din Rusia. E o decizie îngrozitoare. Dar dacă s-a ajuns aici, atunci să îi dea lui Medvedev banii pentru victorie și daune morale. Și cel puțin 1.000 de puncte, pentru că era printre favoriți. 

Jucătorii ruși au îndepărtat drapelul, nu sprijină ce se întâmplă în Ucraina. Pentru ce i-au găsit vinovați? Toate țările le-au permis să joace, Anglia are altă părere. Ce vor să pedepsească? Politicienii cu care se află în dezacord? 

Acum trebuie să ne pregătim și pentru deciziile care vor fi luate pentru sezonul de pe hardul american”, a spus Andrei Chesnokov, potrivit rușilor de la Sport-Express.

2.399.520 $a primit câștigătorul turneului de la Wimbledon în anul 2021

Cine e Andrei Chesnokov 

Andrei Chesnokov este un fost număr 9 ATP, în aprilie 1991, cu 7 turnee cucerite în carieră, inclusiv două de Masters. Cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam a fost semifinala de la Roland Garros, din 1989. În prezent este antrenorul rusoaicei Elena Vesnina.

Cerere incredibilă a fostului număr 9 ATP: „Wimbledon să îi dea lui Medvedev banii pentru trofeu și 1.000 de puncte”
Chesnokov, alături de Elena Vesnina / FOTO: Imago

Citește și alte știri din tenis: 

Bianca Andreescu, eliminată de la Stuttgart » A cedat în decisiv în fața uneia dintre cele mai bune jucătoare ale lumii

Rușii se simt lezați de interdicția primită la Wimbledon: „Încalcă drepturile omului! Djokovic are dreptate, e o decizie nebună”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
347655969058390
Ion Popescu  •  22 Aprilie 2022, 16:37

Nu are nevoie Medvedev de banii patati cu sange obtinuti dupa secole de jaf si de razboaie cotropitoare pe toate continentele. A se citi istoria.

robotzel
robotzel  •  22 Aprilie 2022, 15:53
Postat de tractorist pe 22 Aprilie 2022, 14:03

ar trebui boicotat vimbldonu de ceilalti tenismeni pt porcaria asta

Ești un prrrost. Daca jucătorii ruși ar ieși în fața și ar spune că ceea ce face Putin este genocid atunci sa fie primiți.daca nu spun asta înseamnă că sunt mana in mână cu acest terorist și cu nația teroristă Rusia și trebuie interziși

tractorist
tractorist  •  22 Aprilie 2022, 14:03

ar trebui boicotat vimbldonu de ceilalti tenismeni pt porcaria asta

Vezi toate comentariile (9)
Comentează