SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Imagini de la ultimul antrenament al Simonei Halep înaintea finalei cu Sloane Stephens

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 09 iunie 2018 14:50

Simona Halep dispută azi finala de la Roland Garros împotriva americancei Sloane Stephens. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport și Pro TV, de la ora 16:00. 

În jurul orei 13:15, ora Franței, Simona Halep a efectuat ultimul antrenament  înainte de startul finalei. Timp de aproximativ 30 de minute, Simona s-a antrenat pe Philippe Chatrier cu Darren Cahill, exersând toate loviturile.

Până la începerea finalei, Simona va mai efectua în vestiar diverse exerciții de stretching, specifice tuturor jucătoarelor înaintea meciurilor. 

Simona a fost susținută din tribune de managerul Virginia Ruzici, dar și de părinții Tania și Stere Halep. 

În schimb, până acum, Sloane Stephens a ales să nu efectueze niciun antrenament în cursul zilei pe Chatrier. 

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens poate fi urmărit liveTEXT AICI

Vezi și:

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close