SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, cere o schimbare majoră în tenis: „Sunt prea mulți bani la vârf!”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 11:00

Darren Cahill, 54 de ani, antrenorul Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA), este de părere că banii din tenis ar trebui împărțiți într-un mod diferit, pentru a putea fi ajutați și jucătorii mai slab clasați.

 Darren Cahill a răbufnit pe Twitter: „Sunt pentru creșterea premiilor la Grand Slam-uri, însa ATP și WTA trebuie să-i ajute și pe jucătorii mai slab clasați. Sunt prea mulți bani la vârf. Premiile se dublează practic cu fiecare rundă. La Dubai, diferenta de bani a fost de patru ori între un sfert de finală și o semifinală".

Câți bani a câștigat Simona Halep la Dubai

După triumful de la Dubai - 3-6, 6-3, 7-6(5) în finală cu Eena Rybakina (20 de ani, 17 WTA) -, Simona Halep a intrat în posesia unui cec în valoare de 696.860 de dolari. 

Sportiva din România a depășit totalul de 36.000.000 de dolari obținuți din tenis și ocupă locul 4 într-o ierarhie all-time. Podiumul e ocupat de Serena Williams, Venus Williams și Maria Sharapova. 

VIDEO Simona Halep, campioană la Dubai

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep // WTA a actualizat clasamentul după succesul Simonei la Dubai » La ce distanță este Halep de locul 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează