SPORTURI  »  TENIS  »  AUDIENȚĂ TV

Derby de România, de 3 ori peste meciul Simonei Halep cu Kerber! Care a fost audiența la ultimul joc al numărului 1 WTA

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 17:38

Semifinala de joi de la Australian Open dintre Simona Halep și Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7, disputată de la ora României 07:00, a adus în fața televizoarelor de 3 ori mai puțin telespectatori decât ultimul derby FCSB - Dinamo.

Calificarea româncei în ultimul act de la Melbourne a fost urmărită în medie de 540.000 de telespectatori, iar vârful a fost în finalul setului decisiv când aproximativ 750.000 de persoane au stat cu sufletul la gură.

Comparativ, ultimul Derby de România a fost urmărit de 1,4 milioane de telespectatori, iar partida dintre România și Polonia din calificările pentru Mondialul din Rusia a ținut în fața televizoarelor aproximativ 2,5 milioane de oameni.

 

E adevărat că meciurile de fotbal s-au disputat seara, la ore accesibile, în timp ce confruntarea dintre Halep și Kerber a avut loc la 7 dimineața.

Toate aceste jocuri despre care e vorba au putut fi urmărite la nivel național. Meciul lui Halep a fost pe Eurosport, Derby de România pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV, iar partida naționalei a fost pe TVR 1.

  • Halep și Wozniacki joacă sămbătă, de la ora 10:30, în finala Australian Open, partida putând fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  27 Ianuarie 2018, 12:45

Ce derby e ala cu fcsb?

senateo
senateo  •  27 Ianuarie 2018, 09:09

O stire total neprofesionista,fara nici o relevanta pentru un eveniment desfasurat la ora la care aproape toti amatorii de sport erau la munca. Daca ati avea statistica celor care ascultau stirile si butonau flash-score din minut in minut ati fi surprinsi sa descoperiti ca numarul acestora era de trei ori mai mare decat al celor care au privit derby-ul unui campionat bolnav.

ucluj2011
ucluj2011  •  27 Ianuarie 2018, 06:14

Dacă "Derby de România" s-ar fi jucat în Australia și ar fi fost transmis la ora 7 dimineața , ar fi avut de 3 ori mai puțină audiență decît meciul Simonei. "Derby de România" este ZERO barat în comparație cu ce joacă și unde joacă și LA CE NIVEL joacă Simona Halep și asta o știm cu toții. Mai lăsați gargara asta stil "Radio Șanț".

Vezi toate comentariile (31)
Comentează