SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Dolgopolov îi răspunde lui Rublev, care a declarat că se simte discriminat: „Un singur cuvânt: «Bucha»”

Alexandr Dolgopolov
Alexandr Dolgopolov

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 17:01 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 17:21

Alexandr Dolgopolov (33 de ani), fostul jucător de tenis ucrainean, i-a răspuns lui Andrey Rublev (24 de ani, 8 ATP), după ce rusul a declarat că se simte discriminat, ca urmare a interzicerii sportivilor din Rusia și Belarus la Wimbledon.

Dolgopolov s-a înrolat în armata Ucrainei și luptă împotriva atacatorilor ruși, iar declarațiile lui Rublev l-au deranjat teribil. Ucraineanul îi cere rusului să nu uite să pronunțe cuvântul „Bucha”, numele unui oraș în care rușii au făcut masacru.

Dolgopolov îl atacă pe Rublev

„Afirmațiile lui Rublev sunt exemplul perfect pentru faptul că englezii au luat decizia corectă (n.r. - excluderea sportivilor din Rusia și Belarus de la Wimbledon). El spune aceleași minciuni pe care președintele și propaganda rusă le spun în fiecare zi: «Eu nu știu nimic, nu citesc știrile, nu urmăresc, nu sunt educat». Minciuni!

Ronaldo a marcat golul 100 în Premier League și l-a impresionat pe Lineker: „Ce forță mentală și ce caracter are acest om. Remarcabil”
MANCHESTER UNITED
Ronaldo a marcat golul 100 în Premier League și l-a impresionat pe Lineker: „Ce forță mentală și ce caracter are acest om. Remarcabil”

Andrey, chiar vrei să știi ce se întâmplă? Spune un singur cuvânt: Bucha! Și, bineînțeles, știi cum să mă contactezi! Îți arăt eu tot ce s-a întâmplat! Țara ta a organizat un genocid în Ucraina.

După toate poveștile pe care ni le spui, că nu înțelegi politică, că nu știi nimic, începi să vorbești despre discriminare și democrație. Dacă tot nu urmărești nimic, cum spui că ești gata să renunți la premiu (n.r. - de la Wimbledon)? Ce familii și copii vrei să ajuți? Ale soldaților ruși? Sunt sigur că și ei au suferit. Vorbește mai clar și spune adevărul!

Mai bine nu spui nimic decât să încerci să minți, așa cum face guvernul. Cei din țara ta violează copii și femei în masă, împușcă oameni în ceafă și se comportă ca niște barbari. Din păcate, discursul tău e plin de ipocrizie și de minciuni. ATP și WTA nu ar trebui să închidă ochii. Dacă rușii sau belarușii vor să vorbească, atunci să spună adevărul, nu minciuni!

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă îmbrățișez din Kiev, Ucraina!”, a transmis Alexandr Dolgopolov pe Instagram.

Andrey Rublev se revoltă: „Ceea ce se întâmplă este discriminare totală”

Motivele excluderii nu au nicio noimă, nu sunt logice. Ceea ce se întâmplă este discriminare totală. Dacă toţi banii din fondul de premii s-ar dona în scop umanitar pentru familiile și pentru copiii care suferă, cred că asta ar reprezenta ceva, măcar într-o mică măsură.

Astfel, tenisul va fi primul şi singurul sport care donează o astfel de sumă, lucru ce se va întâmpla chiar la Wimbledon. Asta va face ca Grand Slamului englez să îi revină gloria după decizia greșită luată”, a spus Rublev, conform HotNews.

Citește și alte știri din tenis:

Sorana Cîrstea - Veronika Kudermetova, în semifinale la Istanbul » Românca e la un pas de o nouă finală

Alexander Zverev condamnă decizia englezilor de a-i interzice pe ruși și bieloruși la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
merace
merace  •  24 Aprilie 2022, 10:43

Rușii ar trebui încriminați, nu discriminați! :D

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  24 Aprilie 2022, 09:15
Postat de boierasul pe 23 Aprilie 2022, 23:11

Ce vina ai tu ca președintele tău e un dulap încălțat??

Daca presedintele unei tari este "un dulap incaltat" poporul acelei tari inseamna ca este un dulap descaltat. Sa faca bine sa scape de acel dulap de care amintesti.

189875732656829
Constantin Trascu  •  24 Aprilie 2022, 02:23

Da ce ma a fost omul acolo si ce ai fi vrut sa faca ce *** asta este sportiv ca si tine nimeni nu este de acord cu ce se intimpla acolo taci si daca esti ass patriot dute si lupta pt tara ta ca nimeni nu si ris a viata decit pt tara lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează