SPORTURI  »  TENIS  »  DECES

Doliu pe terenul de tenis » A murit Aurelian Segărceanu

FOTO: frt.ro
FOTO: frt.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 14:47

Aurelian Segărceanu, antrenor emerit, a murit azi, la vârsta de 84 de ani.

Născut la 16 ianuarie 1934, el este unul dintre cei mai mari tehnicieni din istoria tenisului românesc contribuind, de-a lungul timpului, la formarea unor nume importante pentru tenisul tricolor, de la Florența Mihai, Virginia Ruzici, Mariana Simionescu, Sever Dron sau Florin Segărceanu, și până la Irina Spîrlea, Cătălina Cristea sau Răzvan Sabău.

În 2013, la "Gala Așilor Tenisului Românesc", el a primit din partea Federației Române de Tenis Diploma de Excelență, "ca recunoaștere a întregii activități sportive".

Aurelian Segărceanu era tatăl lui Florin Segârceanu, fost jucător de tenis și actualul căpitan-nejucător al echipei de Cupa Fed a României.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chirvase
chirvase  •  13 August 2018, 15:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  13 August 2018, 14:59

catre gsp si presa romana: Vedeti ca fosti mari sportivi inca mai sunt in viata, ar fi mai bine sa scrieti despre ei, cat sunt in viata. si sa nu mai asteptati sa moara ca sa scrieti despre ei... Din pacate nu exista un asa ziarist...

constanteanul
constanteanul  •  13 August 2018, 14:57

Dumnezeu să îl odihnească !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close