SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BARCELONA

Finală iberică pe zgura de la Barcelona » Nadal şi Ferrer joacă în ultimul act astăzi, de la ora 17:00, pe GSP TV

Rafael Nadal s-a calificat în finala de la Barcelona foto: reuters
Rafael Nadal s-a calificat în finala de la Barcelona foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 11:47

Rafael Nadal şi David Ferrer vor disputa în această după-amiază, de la ora 17:00 (în direct la GSP TV şi liveVIDEO pe GSP.RO), finala turneului ATP 500 de la Barcelona, turneu dotat cu premii în valoare de 1.627.500 de euro.

În semifinale, fostul lider mondial a trecut fără probleme de compatriotul său, Fernando Verdasco, cap de serie numărul 9, cu 6-0, 6-4, în timp ce David Ferrer, favorit trei, l-a depăşit pe Milos Raonic (Canada, 11), cu 7-6 (2), 7-6 (5).

Dacă se va impune, Rafael Nadal va cuceri cel de-al şaptelea trofeu pe zgura de la Barcelona, după succesele din perioada 2005-2009, respectiv 2011.

”Este un moment special să joc finala acasă. Îmi place foarte mult acest turneu. Sper să mă descurc bine şi să cîştig în faţa unuia dintre cei mai buni jucători din lume. O să încerc să joc agresiv şi sper ca David să nu prindă cea mai bună zi”, a afirmat Nadal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
r3mus_dinamovistu
r3mus_dinamovistu  •  29 Aprilie 2012, 12:04

Va fi o finala interesanta, niciun jucator nu a pierdut vreun set pana acum in turneu, ba chiar Nadal vine dupa 2 saptamani incredibile, victorie la Monte Carlo la fel, fara set pierdut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează