TENIS    •   ROLAND GARROS 2018

FOTO Regele zgurii, din nou în finală la Roland Garros » Nadal este aproape de al 11-lea trofeu! Ce a zis după meciul din semifinale

FOTO: Raed Krishan

Vineri, 08 Iunie

Rafa Nadal, 32 de ani, n-a avut nicio emoție în meciul din semi finala de la Roland Garros în fața lui Juan Martin Del Potro, 29 de ani, pe care l-a învins în 3 seturi, la capătul unui meci de două ore și 17 minute.foto  Vezi AICI FOTO de la meci!

Liderul ATP a trecut de locul 6, scor 6-4, 6-1, 6-2. Primul set a fost cel mai greu pentru spaniol, care a reușit primul break în chiar ultimul game.

Nadal va juca finala de la Roland Garros duminică, de la ora 16:00. Adversar va fi austriacul Dominic Thiem. Sportivul din Spania a câștigat de 10 ori turneul de la Paris, ultima dată anul trecut, când a trecut Stan Wawrinka, scor 6-2, 6-3, 6-1.

"Am fost puțin îngrijorat"

"M-am concentrat și până la urmă m-am acomodat jocului lui Juan Martin. Am avut mici dificultăți în primul set, am reușit să le depășesc. Mă bucur mult.

Oamenii se uită la scor și tot timpul spun că a fost o victorie simplă. Dar vă spun că nu este așa. Am muncit serios. Am fost puțin îngrijorat, pentru că n-am avut zile de pauză din cauza întreruperilor. Va fi un meci dificil cu Thiem duminică. Chiar nu mă așteptam să am un parcurs așa bun", a zis Rafael Nadal la Eurosport, după meci.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

David Robert  •  08 Iunie 2018, 22:27

Haide, RAFA! Încă unul! VAMOS!!!

burgman  •  08 Iunie 2018, 20:43

Bafta Rafa!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase