SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

Halep, elogiată de presa internațională: "Regina clasamentului WTA"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 13:00

Simona Halep are presa internațională la picioare după ce a devenit, în premieră, liderul mondial WTA, după victoria din semifinalele turneului de la Beijing în fața letonei Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4. (Vezi aici detalii).

" Simona Halep a jucat meciul perfect în faţa Jelenei Ostapenko. Emoţia de la final a fost vizibilă, pentru că românca nu doar că a ajuns în finală la Beijing, ci va fi de luni noul număr 1 mondial. Noua regină a clasamentului WTA va trebui să aştepte pentru a-şi cunoaşte adversara din finala de duminică, dintre Caroline Garcia şi Petra Kvitova", a scris L'Equipe.

Și site-ul oficial al WTA a alocat un spațiu generos după performanța Simonei Halep.

"Ascensiunea ei întrerupe supremaţia lui Garbine Muguruza, care a petrecut numai patru săptămâni în această poziţie. Halep este a cincea femeie care ajunge pe locul 1 in 2017, după Angelique Kerber, Serena Williams, Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza. Performanţa sa vine după calificarea în a cincea finală din acest an, la Beijing. În ultimele 52 de săptămâni, Halep a câştigat Open-ul Madridului pentru al treilea titlu Premier Mandatory din cariera sa, a ajuns în finală la Roland Garros, Roma şi Cincinnati şi în sferturi la Wimbledon.

În acest sezon a avut cinci victorii contra jucătoarelor din top 10 şi a ajuns în sferturi în 11 din ultimele 13 turnee ale sale. La finalul turneului de la Wimbledon, Halep a devenit jucătoarea activă cu cea mai lungă perioadă în care s-a aflat în top 10. A intrat între primele zece jucătoare ale lumii pe 27 ianuarie 2014 şi se află acolo începând de atunci", scrie WTA.

"Halep îi fură numărul 1 lui Garbine. Regimul lui Muguruza în fruntea clasamentului WTA se va încheia luni, zi în care Simona va deveni cel de-al 25-lea lider din istoria WTA. Românca a profitat de retragerea Muguruzei şi a ajuns în finală la Beijing, asigurându-şi primul loc. Muguruza şi Halep se vor duela pentru primul loc din nou, la Turneul Campioanelor" Marca, cotidian spaniol

Citește și: Tatăl Simonei Halep, mărturie emoționantă: "M-a sunat și mi-a zis 7 cuvinte. Am început să plâng"

Citește și: Luminița Paul despre performanța imensă a Simonei Halep: "Drumul cu spini spre locul 1"

Citește și: Ilie Năstase a identificat mutarea decisivă care a dus-o pe Halep pe numărul 1: "A contat ENORM"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
poison
poison  •  07 Octombrie 2017, 15:45
Postat de John Milne pe 07 Octombrie 2017, 14:56

Iar a deschis Gelu capacul la ghiveci clatitare?

Vezi cu canceruI ala bai Palnie.. lasa gsp.ul, ai probleme mai grave.

kwd2015
kwd2015  •  07 Octombrie 2017, 15:52
Postat de poison pe 07 Octombrie 2017, 14:23

New York Times : "Halep is the new no. 1 but Steaua Bucharest struggles in misery in Romanian League 4. Meanwhile many romanians are being lied that Footbal Club FCSB is Steaua. Interesting times in Romania.."

Stim.aici nu luati gol, iar la bilbao fara pista faceti 1.1 si va calificati. Stie toata lumea mai iq 33

alexzece
alexzece  •  07 Octombrie 2017, 15:23
Postat de valeri_gazaev100 pe 07 Octombrie 2017, 15:00

The Guardian: "fcsb , also known as fc mogosoaia berceni pipera, is not steaua bucharest. This news will be official when national hero, Florin Talpan, will win the last trial"

Stiti engleza.Acum dati-va un bobarnac si culcati-va.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează