SPORTURI  »  TENIS  »  REVOLTĂ

Mihaela Buzărnescu, mesaj de revoltă: „Români, orice critică pe care o faceți oglindește o neîmplinire personală a voastră. Pe noi, sportivii de performanță, nu ne rănește”

FOTO: Imago +49   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 19:33 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 20:14

La 7 zile de la meciul pierdut fără drept de apel în fața Poloniei, 0-4 în Billie Jean King Cup, în care Mihaela Buzărnescu (33 de ani) a fost învinsă clar de Iga Swiatek (1-6, 0-6), numărul 123 WTA a avut un mesaj pentru cei care au criticat-o în ultimele zile. 

Într-o amplă postare pe Instagram, Buzărnescu a scris: 

„Noi, sportivii de performanță, adică cei care își sacrifică viața și corpul pentru un sport, suntem puși la multe încercări de-a lungul anilor. Majoritatea dificile, câteva și plăcute sau cum le numim noi, recompense. Din acest motiv, suportul celor din jurul nostru este vital pentru a avea puterea de a merge mai departe la fiecare hop. Job-ul nostru nu este un «9:00 to 18:00», ca apoi să ieșim seara cu prietenii sau sa ne permitem luxul de a sta la cină cu cei dragi. 

Nu, job-ul nostru este un iceberg al cărui vârf se vede foarte puțin. Jobul nostru înseamnă sărbători sacrificate, nopți prin aeroporturi, deplasări săptămânale, antrenamente intense și, din păcate, multe accidentări, multă durere. Corpul poate duce doar cât este creat să ducă, iar de la om la om variază norocul genetic.

Cum în ultimul timp m-am confruntat cu a 5-a accidentare majoră din carieră, am observat multă critică din mass-media și din social-media. Știu, este extrem de ușor să stai pe o canapea și să scrii un articol sau să dai un «comment» răutăcios de care ești mândru, si este extrem de greu să fii pus în situația în care dorești din răsputeri să reușești în domeniul pe care îl iubești, iar corpul să te avertizeze de anumite excese. 

Poate nu se știe, însă momentan eu joc doar cu injecții în braț, injecții ce nu sunt făcute să trateze, ci să mascheze durerea. Sunt convinsă, criticile vor apărea din nou și din nou, însă eu trag în continuare până îmi îndeplinesc visul de a mai reprezenta încă o data România la Olimpiada de la Paris din 2024.

Românii ar putea să ne susțină cu vorbe bune și încredere în eforturile noastre. Suntem atâtea jucătoare bune în această generație și puteți fi mândri, puteți aprecia că ai voștri copii au un exemplu pozitiv de urmat. 

Încă o dată, orice critică pe care o faceți oglindește o neîmplinire personală a voastră, pe noi «deep down» (n.r- înăuntru) nu ne rănește cu nimic. Ar fi atât de frumos să ne ajutăm și să ne susținem în toate alegerile pe care le facem pe plan personal, dar și pe plan colectiv. Să sperăm la un 2022 de exceptie!”,

Andreea Prisăcariu, alături de Buzărnescu

Andreea Prisăcariu a avut, la rândul ei, un mesaj pentru Miki.  „Suntem împreună în asta. Continuă să mergi înainte”, a scris Andreea pe Instagram.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Citește și:

Sorana Cîrstea e în semifinale la Istanbul! » Victorie după o oră și 19 minute

A condamnat razboiul din Ucraina, dar tot a fost exclus de la Wimbledon! Numarul 8 ATP a răbufnit: „Discriminare totală!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
robotucigas
robotucigas  •  23 Aprilie 2022, 20:49

Lăsați naiba fata în pace. Este normal sa refuleze când *** o critică. Nu toate pot fi bune, dar datoria este este sa încerce. Vad pe aici persoane care o criticați. Bai dar voi nu aveți ce face? Voi criticați de la Halep pana la ele care nu avem așteptări mari. Invidia va roade pe toți. Mie îmi place fata asta, ca și caracter este simpatica rău! Voi sunteți șerpi care nu au ce face și caută să nu lase lucrurile așa. Habarnuam de ce naiba va purtați asa. Măcar în zilele de Paște fiți mai buni. În perioada asta s-a născut Hristos, ca nu credeți în biserică este altceva, dar sa nu credeți în creatorul vostru este grav

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  23 Aprilie 2022, 20:43

Offf...

1419167828536044
Vasile Ioan Gale  •  23 Aprilie 2022, 20:03

Fetelor,asta-i lumea în care trăim,de ce credeți că Nole nu mai citește presa?Curaj să mergeți mai departe și bine că măcar voi mai sunteți printre turma răutăcioasă de acasa

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close