SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Se stinge scandalul? Carlos Ramos, surprins în timp ce discuta cu o voce importantă din tenisul american » Portughezul arbitrează duelul dintre SUA și Croația din Cupa Davis

Carlos Ramos, surprins în timp ce discuta cu Katrina Adams, președintele Federației Americane de Tenis
Carlos Ramos, surprins în timp ce discuta cu Katrina Adams, președintele Federației Americane de Tenis

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 19:03

La nici o săptămână de la scandalul din finala US Open dintre Serena Williams (36 de ani, 19 WTA) și Naomi Osaka (20 de ani, 7 WTA), scor 2-6, 4-6, arbitrul portughez Carlos Ramos revine în scaun.

Acesta va oficia meciuri din confruntarea Croația - SUA, din semifinalele Cupei Davis, întâlnire ce are loc în week-end, la Zadar.

Conform unor informații apărute pe Twitter, Katrina Adams, președintele Federației Americane de Tenis, ar fi fost auzită în timpul unei discuții în care își cerea scuze față de arbitrul Carlos Ramos pentru evenimentele din timpul finalei de la US Open, în care portughezul a fost "încolțit" de Serena Williams și huiduit la scenă deschisă de publicul de pe Arena "Artur Ashe".

"Scandalul a fost politizat"

Prezenți în Croația, jucătorii și oficialii echipei de Cupa Davis a Statelor Unite au evitat să discute pe larg despre scandalul din finala de la Flushing Meadows.

"Tot scandalul a fost politizat într-o oarecare măsură, dar nu avem niciun dubiu că arbitrul Carlos Ramos a pus în aplicare regulamentul", a declarat căpitanul nejucător Jim Courier.

"Întotdeauna a fost un tip corect. A luat o decizie la cald în finala de la US Open, dar nu sunt judecător să spun dacă a procedat corect sau nu", a spus și Mike Bryan, jucătorul de dublu al SUA.

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  15 Septembrie 2018, 15:53

Cupa Davis prima zi. Arbitraj perfect al Domnului Ramos. Scor Croatia - SUA 2 - 0, in minimum de seturi. Americanii nu mai zic nimic. Nu l-am mai facut #hot# pe arbitru. Americanii nu mai sunt gazde ca la US open, nu mai huiduie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează