TENIS    •   SCANDAL

Se stinge scandalul? Carlos Ramos, surprins în timp ce discuta cu o voce importantă din tenisul american » Portughezul arbitrează duelul dintre SUA și Croația din Cupa Davis

Carlos Ramos, surprins în timp ce discuta cu Katrina Adams, președintele Federației Americane de Tenis

Carlos Ramos, surprins în timp ce discuta cu Katrina Adams, președintele Federației Americane de Tenis

Joi, 13 Septembrie

La nici o săptămână de la scandalul din finala US Open dintre Serena Williams (36 de ani, 19 WTA) și Naomi Osaka (20 de ani, 7 WTA), scor 2-6, 4-6, arbitrul portughez Carlos Ramos revine în scaun.Acesta va oficia meciuri din confruntarea Croația - SUA, din semifinalele Cupei Davis, întâlnire ce are loc în week-end, la Zadar.

Conform unor informații apărute pe Twitter, Katrina Adams, președintele Federației Americane de Tenis, ar fi fost auzită în timpul unei discuții în care își cerea scuze față de arbitrul Carlos Ramos pentru evenimentele din timpul finalei de la US Open, în care portughezul a fost "încolțit" de Serena Williams și huiduit la scenă deschisă de publicul de pe Arena "Artur Ashe".

"Scandalul a fost politizat"

Prezenți în Croația, jucătorii și oficialii echipei de Cupa Davis a Statelor Unite au evitat să discute pe larg despre scandalul din finala de la Flushing Meadows.

"Tot scandalul a fost politizat într-o oarecare măsură, dar nu avem niciun dubiu că arbitrul Carlos Ramos a pus în aplicare regulamentul", a declarat căpitanul nejucător Jim Courier.

"Întotdeauna a fost un tip corect. A luat o decizie la cald în finala de la US Open, dar nu sunt judecător să spun dacă a procedat corect sau nu", a spus și Mike Bryan, jucătorul de dublu al SUA.

Vezi și:

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

Ion Popescu  •  15 Septembrie 2018, 15:53

Cupa Davis prima zi. Arbitraj perfect al Domnului Ramos. Scor Croatia - SUA 2 - 0, in minimum de seturi. Americanii nu mai zic nimic. Nu l-am mai facut #hot# pe arbitru. Americanii nu mai sunt gazde ca la US open, nu mai huiduie.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase