SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA WTA

Sharapova nici n-a știut ce a lovit-o » Prima reacție a rusoaicei după ce Monica Niculescu a eliminat-o din primul tur la Doha: "Trebuie să revăd meciul"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 21:57

Maria Sharapova a pierdut în primul tur de la Doha (Qatar) în fața Monicăi Niculescu, scor 6-4, 4-6, 3-6, și s-a arătat surprinsă de această înfrângere.

"Cred că am făcut o treabă foarte bună în primul set și în jumătate din cel de-al doilea, însă nu e suficient pentru a câștiga meciul. Am făcut o treabă bună câștigând schimburile lungi, chiar dacă nu îmi doream să avem puncte care se prelungesc. Fizic m-am simțit bine. Numai că am devenit pasivă și am început să fac foarte multe greșeli.

Îmi place să joc meciuri de trei seturi și cred că am arătat asta de-a lungul carierei. Nu cred că am fugit de astfel de provocări. Acum cred că trebuie să revăd meciul, să observ unde am început să fac pasul înapoi și când nu m-am mai mișcat în față, când n-am mai pus presiune pe ea", a declarat Sharapova la conferința de presă.

Monica va juca în turul doi cu învingătoarea partidei Fatma Al Nabhani - Magdalena Rybarikova. Pe tabloul de la Doha se mai află alte patru românce. Mihaela Buzărnescu, care a învins-o azi pe ucraineanca Lesia Tzurenko, scor 7-5, 6-4. Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea vor juca marți și miercuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
305366426525402
Toma Paul  •  13 Februarie 2018, 16:17

Vremea lui Sarapova a trecut , a fost buna cat nu a tradat tenisul . Acum suprta rusinea la inceput de an ,turneu. N-a facut nimic la Shenzen , Australien Open, acum Doha,,mai urmeaza si alte umilinte ,,deh nu mai are carburant (meldolium) in instalatie...sa incerce cu Viagra* pt femei varsnice , senile !!

haxor
haxor  •  13 Februarie 2018, 13:31

Sharapova orice ar specula unii pe aici ramane o mare competitoare. Cred ca acum fiind pe sfarsit de cariera a facut aceeasi greseala pe care o fac multi sportivi naivi, a acceptat compromisul sugerat de un doctor care i-a zis ca a gasit o solutie ca sa fenteze batranetea corpului uzat de atatea meciuri si batranete. Nu-i caut scuze fiindca nu le are, dar nici nu trebuie picat in populismul si fanatismul fanilor adversarelor ei si de aici o sumedenie de rautati aduse la adresa ei. Sharapova trebuie sa accepte ca nu mai e ce a fost inainte dar ramane totusi o sperietoare pentru multe tenismene orice ar zice lumea din patos si ura pentru ca a dat de pamant cu multe din sportivele lor favorite. Tenisul evolueaza si prioritate au jucatoarele tinere, mai bine pregatite fizic si mental si de ce nu, cele care au gasit un nou sistem de a fenta comisiile antidopaj mondial pana sunt prinse. Monica a castigat acest meci si sunt tare bucuros pentru succesul ei, dar ce presiune constanta a fost mai tot meciul si pana la ultima minge Sharapova a provocat frica fiindca totusi cat de nationalisti am fi, ramane totusi in istoria tenisului ca si o mare jucatoare. PS: avem o generatie de tenismene pe val si efectul Halep a fost foarte benefic pentru tot sportul cu racheta din Romania. Bravo fetelor noastre, suntem in grafic-ul elitei mondiale si asta este cel mai important pentru noi in acest moment! hai Romania si la cat mai multe succese fetelor noastre! ;-)

1576973145756459
Mihail Coltanel  •  13 Februarie 2018, 09:32

Orice imperiu se prabuseste,mai ales daca a fost cladit pe fundatie de lut.A se citi meldonium.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close