SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA. Simona Halep, drastică după eliminare! Declarații extrem de tăioase: "Poate nu sunt pregătită"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 23:32

Simona Halep s-a oprit în turul al 3-lea la Miami, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, 6-3, 2-6, 3-6.

Simona Halep și-a analizat jocul prestat contra polonezei, a criticat evoluția sa și a explicat de ce a pierdut meciul deși a condus la seturi.

"Am jucat destul de bine în primul set, dar după aceea am scăzut nivelul. Sunt un pic obosită. Poate că nu sunt sufiecient de pregătită pentru a juca la nivelul acesta.

Ea nu a adus nimic nou. A jucat la fel cum joacă mereu, scoate mingile şi nu prea greşeşte. Eu am greşit mult și am jucat prea pe centru. Ea a avut posibilitatea să facă ce a vrut. Meciul puteam să îl câştig dacă nu jucam slab. Asta e. Merg înainte", a spus Simona Halep la TV Digi Sport.

Citește și: Record negativ după 5 ani la Miami » Detaliul ciudat legat de relația Simona Halep - Darren Cahill

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
347655969058390
Ion Popescu  •  26 Martie 2018, 23:35

Iata ca si Muguruza a fost eliminata de la Miami ! Wozniacki - eliminata din primul tur !! Ce usor este pentru unii sa stea in fotoliu si sa scrie mizerii la adresa lui Halep ! Poporul roman exceleaza in cantitatea de "anti-romani" !

merace
merace  •  25 Martie 2018, 18:11

Poate Simona a fost afectata de infrangerea cu Osaka mai mult decat a lasat sa se vada. A castigat greu cu Dodin, iar acum cu Radwanska nu a reusit sa pastreze ritmul din primul set. Aga are experienta, e o luptatoare si a reusit o revenire frumoasa, pe fondul indeciziei Simonei. Dar in tenis vad ca e greu pentru oricine sa castige continuu, apar si scaderi de forma, de exemplu marele Federer. Sper ca Simona sa isi regandeasca strategia si atitudinea, si sa revina cu o forta noua!

960317577335949
Andrei Dorin  •  25 Martie 2018, 16:26

Simona n-a luat in serios acest meci , desi ar fi fost cel mai usor de castigat , in compania unei jucatoare iesite din forma de mai multe luni - locul 32. Nu a castigat Radwanska , cat a pierdut Simona - greseli datorate lipsei de concentrare si inconstantei . Simona a cautat de cele mai multe ori si in situatiile favorabile " CONTRE-PIED-urile " , desi avea un hectar de teren liber . De aici , apoi ...caderea psihica si greseli de incepator ! A contat si absenta dialogului cu antrenorul !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează