SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // VIDEO Punctul turneului! Simona, FABULOASĂ în finalul setului! Tot stadionul a izbucnit

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 16:45

Simona Halep a salvat o minge incredibilă în setul doi al meciului cu Angelique Kerber din sferturile de finală de la Roland Garros și a reușit astfel punctul turneului.

Liderul mondial a fost surprinsă de o minge scurtă trimisă de Kerber, însă Simona a alergat și a ajuns nesperat la minge returnând aproape de fileu în terenul adversarei. Tot stadionul s-a ridicat în picioare și chiar și Angelique a fost surprinsă de camerele TV în timp ce aplauda reușita Simonei.

Cu acest punct, Simona a dus scorul la 6-7, 5-3, iar imediat a câștigat setul doi, scor 6-3. Meciul poate fi urmărit AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
anciuranciuain
anciuranciuain  •  06 Iunie 2018, 22:29
Postat de Giorgio Rizzo pe 06 Iunie 2018, 18:05

jalepa va pleca acasa...s-a mai omenit cu niste dinero...o rupe Garbine...oricum GS nu va lua niciodata..e limitata mental Uita-te in oglinda, *** ***!

Giorgele, de ce esti gheorghe!?

anciuranciuain
anciuranciuain  •  06 Iunie 2018, 22:22

Garbine Mugurusa va ramine pe locul 3 WTA, va lua bataie la scor. Sloane Stephens ii va crea mari probleme Simonei, dar Simona va cistiga in trei seturi finala. Venelezueleanca din Elvetia care joaca pentru Spania, Garbine Mugurusa pe numele ei, va parasi terenul de tenis cu capul in pamint, renuntind la atitudinea ei imperiala cu nasul pe sus. Habar nu are ce o asteapta.

135633977210983
Gigi Papadie  •  06 Iunie 2018, 21:21

Giorgio,fata asta este cunoscuta si aduce cinste romaniei peste tot in lume. pe tine cine te cunoaste? iesi in evidenta doar prin frustrare

Vezi toate comentariile (13)
Comentează