SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Așa joacă Wozniacki » Care sunt punctele forte ale danezei și cum îi poate pune probleme Simonei Halep

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 09:46

Simona Halep, locul 1 WTA, și Caroline Wozniacki, locul 2, vor juca sâmbătă, de la ora 10:00, în finala Australian Open 2018. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

În acest început de an, daneza de 27 de ani este una dintre cele mai în formă jucătoare. După ce în 2017 a câștigat Turneul Campioanelor, Wozniacki are o evoluție excelentă la Australian Open și va fi o adversară de temut pentru Simona Halep.

GSP.RO îți prezintă principalele calități ale danezei Caroline Wozniacki

1. Joc complet: defensivă, ofensivă

Daneza are un joc bine dezvoltat, cu puține puncte slabe. Wozniacki are un stil asemănător cu cel al Simonei Halep. Caroline se deplasează excelent pe teren, are disponibilitate la efort și ajunge la multe puncte. În plus, fostul lider WTA se apără excelent și pierde cu greu punctele, forțându-și adversara să trimită mereu o lovitură în plus. 

De asemenea, Caroline este excelentă și când trebuie să atace. Încearcă mereu să lovească la limită și are momente în domină jocul. În meciul contra Carlei Suarez Navarro, din sferturi, daneza a reușit un număr impresionat de lovituri câștigătoare, 31. 

60de victorii a avut Wozniacki în 2017

2. Serviciul este o armă periculoasă

Ca și-n sferturi, contra Karolinei Pliskova,  Simona Halep are din nou o adversară cu un serviciu bun. În 2017, Wozniacki a fost pe locul 10 în topul jucătoarelor celor mai bune la serviciu. A reușit 217 ași și a câștigat 64.9% din punctele jucate cu primul serviciu.

Anul trecut, adversarele i-au făcut cu greu break Carolinei. Wozniacki a câștigat 72,2% din game-urile de serviciu.

3. Îi plac meciurile tari

Caroline Wozniacki este obișnuită cu meciurile tari. Daneza are în 2017 un record excelent. În fața jucătoarelor din top 5 WTA, Caro are 8 victorii și o înfrângere, la fel ca Elina Svitolina.

În plus, daneza este obișnuită cu finalele. Este la a treia finală de Grand Slam, după cele de la US Open, 2009 și 2014. În plus, Wozniacki a câștigat la finalul anului trecut Turneul Campioanelor, după ce a învins-o pe Venus Williams.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
thirteen
thirteen  •  25 Ianuarie 2018, 17:24
Postat de tihi pe 25 Ianuarie 2018, 11:58

Campioana mondiala Caroline Wozniacki,este superioara din toate punctele de vedere.Acest lucru demonstreaza si statistica inceputului de an. In finala,Caroline va arata clasa ei de cea mai buna jucatoare a lumii la ora actuala,preluind dincolo de titlul de campioana mondiala si sefia clasamentului WTA.

Joaca la pariuri atunci (ca ar cota buna) si nu ne mai **** nervii noua...OK?

magura
magura  •  25 Ianuarie 2018, 16:52

Alooo... gsp-u', dar CW n-are si puncte slabe?

magura
magura  •  25 Ianuarie 2018, 16:51
Postat de indolentu pe 25 Ianuarie 2018, 14:58

aloo moderatori gesepe cit mai tolerati spamu lu tihi asta pe toate articolele?chiar nu vede nimeni ca intre orele 11 38 si 11 58 a scris acelasi lucru peste tot?chiar nu i puteti da pauza pentru spam?ne a intocsicat cu acelasi lucru si acelelasi bazaconii

Ce-i poti cere unu-i prost? :)))) Nu-l baga in seama si va face crize de nervi! IGNORANTA DOARE!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează