SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep compară situația liderului WTA cu a ei: „Simt că a fost ceva diferit”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 10:19

Simona Halep (3 WTA) a vorbit despre despărțirea liderului mondial Naomi Osaka de antrenorul care a dus-o până-n fruntea ierarhiei mondiale, Sascha Bajin. 

"Simt că a fost ceva diferit față de despărțirea mea de Darren, deoarece el a ales să plece pentru a fi alături de familie. Eu încă sunt prietenă cu Darren și avem o relație foarte bună de prietenie. Oricum, este imposibil la acest nivel fără antrenor, ai nevoie de sprijin, de oameni în jurul tău.

Cred că este dificil să găsești pe cineva care să te înțeleagă, cu care să ai o relație bună. Antrenorul este cea mai importantă persoană din echipa ta, cu el trebuie să rezolvi anumite lucruri. Trebuie să existe compatibilitate și nu este ușor să găsești persoana potrivită", a spus Simona într-o conferință de presă.

Naomi Osaka tocmai a anunțat despărțirea de antrenorul Sascha Bajin, omul care a luat-o de pe locul 68 WTA și a dus-o pe prima poziție.

Presa din Japonia scrie că între cei doi ar fi izbucnit un conflict după Australian Open, iar Naomi s-ar fi plâns de metodele de antrenament ale lui Bajin.

Citește și:

Ilie Năstase, derapaj în scandalul uriaș cu Mugur Isărescu, în care s-a implicat și Simona Halep: „Mai rămâne să-și pună numele pe prezervative!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
viomarmi22
viomarmi22  •  14 Februarie 2019, 02:08

Osaka o să se ducă ușor,ușor la vale după Ostapenko, dacă nu-i convine să asculte de antrenor !!! Să te ia unul, să te pregătească să devii locul 1 WTA după ce erai ciuca bătăilor pe locul 68 WTA și acu” să-l dai afară că poate și omu” pe bună dreptate ți-a cerut niște ”biștari” în plus la salariu dintr-un sac care s-a cam umplut în ultimele 6 luni cu vreo 5 mil.$ , zău că nu se cade !!!

vladutz13
vladutz13  •  13 Februarie 2019, 15:31

Mda, are dreptate pana la faza cu compatibilitatea.... asa si-a tratat toti antrenorii, i-a aruncat la gunoi pt ca nu se intelegea perfect cu ei. Cahill a fost la alt nivel, a stiut cum sa-i vorbeasca, cum sa o coordoneze... dar nu e o situatie normala. Relatia cu antrenorul este una profesionala, atata timp cat nu e de-a dreptul scandal intre ei ar trebui sa functioneze.... important este daca are ce sa te invete, daca stie sa analizeze adversarele... partea personala nu ar trebui sa conteze aproape deloc pt un profesionist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează