SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // Cum poate Simona Halep "să trișeze" în semifinala de la Roland Garros: "Țiriac va face asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 11:15

Simona Halep, locul 1 WTA, și Garbine Muguruza, locul 3 WTA, joacă astăzi în semifinala Roland Garros. Meciul va începe la ora 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Dumitru Hărădu, fost jucător de tenis, a vorbit despre meciul Simona Halep - Garbine Muguruza și a spus că liderul WTA are un avantaj prin prezența lui Ion Țiriac în loja de la Roland Garros.

"Simona va câștiga acest meci pentru că are cea mai bună echipă. Să nu uităm că Ion Țiriac are o lojă la Roland Garros, care se află la câțiva metri în spatele Simona Halep. Când Halep nu va sta aproape de linia de fund și nu va intra ca să lovească mingea în urcare, Țiriac o să fie acolo și o să îi șoptească. Când Halep va fi temătoare și va sta departe de teren, Țiriac îi va spune. Când Simona va trebui să aibă curaj, să riște și să nu mai lovească pe mijloc, Țiriac îi va spune asta.

Cu Sharapova și Ostapenko, Simona a pierdut pentru că nu și-a valorat psihicul. Acum a progresat incredibil de mult la acest capitol. La ora aceasta este în stare să se se pună în valoare la maximum.

Dacă Halep și Muguruza joacă de 10 ori, fiecare va câștiga câte 5 meciuri. Azi cred că triumfa Halep. Va fi un meci echilibrat și spectaculos. Dar partida se va încheia când ultimul punct se va termina", a declarat Dumitru Hărădău la Pro X.

Citește și: EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu, despre cum poate Simona să câștige duelul-șoc din semifinalele Roland Garros: "Așa o poate destabiliza. Garbine va ataca sălbatic"

Citește și: Dezvăluiri despre dificultățile avute de Simona Halep: "Nici nu vă puteți imagina prin ce trece! E imposibil ce i se cere. Nici Serena nu o face"

Meciul Simona Halep - Garbine Muguruza poate fi urmărit liveTEXT AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
jensen
jensen  •  07 Iunie 2018, 17:51

Haradau a fost de tanar narcisist și paranoic. Eu sunt curios ce spune Tiriac daca citeste aberațiile ăstuia. Cred că se crucește! De când nu-l mai baga nimeni înseamă și nici nu mai are ce fura a intrat în vrie, vorbește gura fără el!

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  07 Iunie 2018, 16:48

Haradau a scapat porumbelu' din gura ...se chinuie acum "iecspertii" pro Simona sa repare ....=)))

rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2018, 15:50
Postat de Lenuta Oroian pe 07 Iunie 2018, 14:36

Tu te iei dupa aberatia astuia? Tiriac nu poate aranja nimic.Acolo sunt arbitrii ,supervizori si mai ales publicul care vede tot.Cate GS ia aranjat Tiriac? 00000.Lui Hadarau ii e ciuda ca Halep a ajuns atat de sus si el in tenis a fost un amarat mediocru.Tiriac nu e dumnezeu sa poata aranja totul ,acolo sunt altiimai mari ca el.

Au un cod secret doar de ei stiut: cand Tiri se scobeste-n nas, Simo pune o scurta, cand sughite urca la fileu, iar cand ***- o bubuie cat poate!;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează