SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY 7-6, 6-1, AUSTRALIAN OPEN 2020 // Simona FORȚĂ BRUTĂ! Cu dureri la încheietură, jucătoarea noastră a strâns din dinți și s-a calificat în turul 2 la Australian Open

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 10:35

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de Jennifer Brady (24 de ani, 49 WTA), în primul tur de la Australian Open 2020, scor 7-6, 6-1.  Simona Halep va juca în turul II la Australian Open cu britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA). Meciul va avea loc joi dimineață, organizatorii urmând să anunțe ore de disputare. 

Simona Halep a avut de înfruntat o adversară incredibilă. Jennifer Brady, americanca în vârstă de 24 de ani, a opus o rezistență fantastică în primul set, i-a făcut break jucătoarei noastre în primul game al partidei, după care a forțat pentru a se desprinde decisiv.

Simona Halep, probleme la încheietura mâinii drepte 

Halep a întors setul de la 2-4. Simona a egalat, a jucat foarte incisiv, după care a urmat un nou setback. Halep a căzut la 5-5 și a acuzat dureri grele la încheietura mâinii drepte, mâna cu care ține racheta. Eleva lui Darren Cahill a strâns din dinți și din pumni, a dus meciul în tiebreak, s-a concentrat și a închis 7-6, la 5.

Setul doi a fost doar o formalitate. Jennifer Brady a simțit presiunea, a pierdut primul game al setului și nu a mai făcut față ritmului impus de Simona Halep. 6-1, iar Halep merge în turul secund la Australian Open 2020, acolo unde este susținută de zeci de fani români prezenți cu steaguri în tribunele de la Melbourne. 

+10 FOTO

FINAL Simona Halep - Jennifer Brady 7-6 (5), 6-1

6-1, GAME, SET, MATCH SIMONA HALEP! 

5-1, GAME HALEP! Simona e la un singur joc de prima victorie la Australian Open!

4-1, BREAK HALEP! Simona e dezlănțuită, reușește al doilea break al setului și fuge spre turul secund la Australian Open 2020!

3-1, GAME HALEP. Simona Halep își apără serviciul cu încredere. 

Citește și: Simona Halep, căzătură la puternică în primul set cu Brady! A cerut intervenția medicului și acuză dureri în meci!

2-1, game Brady. Deși a avut 30-0 pe serviciul adversarei, Simona nu reușește să fructifice și să se desprindă și mai mult. 

2-0, GAME HALEP! Simona își apără serviciul și strânge pumnul spre loja sa! Jucătoarea noastră pare foarte determinată! Hai, SIMO!

1-0, BREAK HALEP! Jennifer Brady a părut să acuze șocul din primul set, când a servit pentru set ;i a pierdut game-ul. BREAK Simona Halep! 

+10 FOTO

SET SIMONA HALEP 7-6: Simona Halep câștigă primul set la tie-break! Deși a acuzat dureri la mână, Simona Halep a jucat mai bine și a reușit să controleze tie-break-ul! Simona s-a deplasat bine, a lovit puternic și nu a făcut greșeli.

Break Halep, 6-6: Simona Halep reușește să facă break-ul după un game jucat la limită, în care a salvat trei mingi de set. Setul ajunge în tie-break

S-a reluat jocul. Simona are un bandaj la mâna dreaptă!

Simona Halep a cerut interveniția medicului! Acuză durere la încheietura dreaptă, afectată când a căzut în game-ul prcedent. 

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY 7-6, 6-1, AUSTRALIAN OPEN 2020 // Simona FORȚĂ BRUTĂ! Cu dureri la încheietură, jucătoarea noastră a strâns din dinți și s-a calificat în turul 2 la Australian Open

Break Halep, 5-6: Simona Halep pierde game-ul pe propriul serviciu, deși a avut două șanse de a-l câștiga. Simona a fost foarte nervoasă în acest game. A aruncat cu racheta de pământ după un punct pierdut, iar la final, când s-a așezat pe bancă a mai dat o dată cu racheta de pământ

Game Brady, 5-5: Setul se prelungește. Brady a câștigat pe propriul serviciu, după un game în care a fost agresivă și a jucat din nou fără greșeală

Game Halep, 5-4: Halep e pentru prima dată în avantaj! În aceste momente, jocul Simonei este unul sigur, fără greșeală. De partea cealaltă, Brady face multe erori și îi permite jucătoarei noastre să fie în avantaj

Break Halep, 4-4: Simona Halep face break-ul și egalează! Românca a returnat excelent și nu i-a permis lui Brady să mai fie în control. La mingea de break, Jennifer a servit foarte bine, trimițând-o în colț pe Halep, dar ulterior a trimis mingea în afară

Game Halep, 3-4: Simona Halep a câștigat din nou cu lejeritate game-ul. Simona a servit bine, a urcat la fileu și a controlat schimburile. Jocul pe propriul serviciu al Simonei Halep a crescut treptat după primul game, pe care l-a cedat cu ușurință

Game Brady, 2-4: Halep cedează din nou acest game. Jucătoarea noastră a făcut multe greșeli și i-a permis americancei să câștige cu lejeritate game-ul.
„Jennifer o forțează pe backhand pe Simona. Lovește bine cu forehand-ul. Are o lovitură de dreapta tipică unui bărbat” a remarcat Alexandra Dulgheru, cea care comentează meciul pentru Eurosport.

Game Halep, 2-3: Simona micșorează distanța din nou! Halep a făcut un game solid de serviciu și a câștigat rapidt. Jucătoarea noastră a servit bine, s-a mișcat perfect și a fost mereu în controlul schimburilor

Game Brady, 1-3: Jennifer a câștigat game-ul deși a fost condusă cu 0-30. Brady joacă cu lejeritate și încearcă mereu să trimită lovituri decisive

Game Halep, 1-2:  Simona Halep câștigă primul game. Jucătoarea noastră a jucat mai bine și a lovit mai bine. La 30-15, Halep a câștigat un punct grație unui backhand în lung de linie, iar la 40-15 a servit primul as.

Game Brady, 0-2: Jennifer este foarte activă în acest început de meci. A făcut 2-0 după un game lung și echilibrat. La 30-30, a fost cel mai lung schimb de mingi. Acesta s-a încheiat dupăa ce Halep a trimis mingea în fileu.

Break Brady, 0-1: Simona Halep cedează primul game de serviciu. Brady a returnat agresiv și i-a pus probleme Simonei. A lovit lung și puternic și a controlat schimburile

A început meciul. Simona Halep servește prima

Partida dintre Halep și Brady se joacă pe arena „Margaret Court” și e prima din sesiunea de seară la Melbourne. Precedenta întâlnire dintre cele două jucătoare a avut loc în 2019 la Rogers Cup, Halep impunându-se atunci greu în trei seturi, 4-6, 7-5, 7-6.

VIDEO » Simona Halep se antrenează înainte de meci

În timp ce Simona a evoluat săptămâna trecută la Adelaide, unde a fost învinsă de Aryna Sabalenka, adversara sa de mâine a jucat la Brisbane, unde a trecut de calificări, iar pe tabloul principal le-a învins pe Maria Sharapova și Ashleigh Barty, cedând în fața Petrei Kvitova.

Citește și:

Cuvântul buclucaș din conferința Simonei Halep: „L-am folosit pentru a arăta că sunt mai relaxată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
397732904465528
Octavian Go  •  21 Ianuarie 2020, 19:49

Bazinga, esti bine baiatule? Sunt ingrijorat ca nu cumva sa faci apoplexie din pricina faptului ca Simona a castigat meciul. Ai grja de tine baiatu'.

pittt
pittt  •  21 Ianuarie 2020, 19:26

Haterii, unghia in gat si la somn. Lasati tesla in pace ca nu face bine.

raikkonen81
raikkonen81  •  21 Ianuarie 2020, 19:01
Postat de idi53 pe 21 Ianuarie 2020, 10:15

Ati inceput cu livr textul!Dar cand joaca celelate romance ,de ce n-o faceti? sa vedem dupa ce iese din PRIMUL tur *** ce veti mai scrie!

N-ar fi mers un "ot" in loc de 53 ala? Zic si eu!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează