TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Halep, cuvinte superbe despre Kim Clijsters: „A fost un model pentru mine, m-a făcut o jucătoare mai bună”

Sambata, 25 Ianuarie, 22:23

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a vorbit într-o conferință de presă despre revenirea lui Kim Clijsters în circuit. 

Belgianca de 36 de ani a anunțat că va reveni în acest an în întrecerea feminină.

  • Simona Halep va juca în optimile de finală de la Australian Open cu belgianca Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA). Partida se va juca luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

„E foarte frumos să aud că revine. Am jucat o dată contra ei și am pierdut. Poate voi avea o altă șansă să o întâlnesc, pentru că a fost un model pentru mine în copilărie.

O vedeam cum este, ambițioasă, cu felul acela de a juca, fără frică, căutând cele mai bune lucruri în timpul meciurilor. Sunt aspecte care m-au făcut o jucătoare mai bună”, a declarat Halep, în timpul conferinței de presă de după meciul cu Putintseva.

Kim Clijsters și Simona Halep s-au întâlnit în circuit o singură dată, în primul tur de la Brisbane, în 2012. Belgianca s-a impus atunci cu 6-1, 6-4.

Kim Clijsters s-a retras din circuit după US Open 2012, dar a fost convinsă să facă un pas uriaș în 2020. Mamă a trei copii, belgianca e de părere că mai are multe de oferit tenisului și va concura în circuitul profesionist în acest an. Kim trebuia să fie prezentă la Australian Open 2020, dar a pus absența de la Melbourne pe seama faptului că nu e încă pregătită fizic.

4 titluri de Mare Șlemare Kim Clijsters în palmares (Australian Open 2011 și US Open 2005, 2009, 2010)

Rezumat Simona Halep - Yulia Putintseva: 

+18 FOTO

Vezi și: Cum se repetă istoria. Colectiv – Bănicioiu: “Avem condiții ca în Germania”. COVID – Rareș Bogdan: “Vreți să vedeți spitale ca-n Occident? Mergeți la Suceava!”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1