SPORTURI  »  TENIS  »  

Simona Halep le-a prezentat trofeul constănțenilor: mii de oameni au întâmpinat-o cu urale! A urcat pe scenă cu nepoata ei, Tania

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 17:17

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) le-a prezentat azi constănțenilor trofeul câștigat la Wimbledon.

De la ora 17:00, fostul lider WTA a mers prin orașul Constanța la bordul unui autobuz etajat descoperit pe traseul bd. Tomis-Termele Romane-Regina Elisabeta - Piața Ovidiu, fiind întâmpinată de mii de persoane.

Oamenii cu care s-a intersectat Simona i-au scandat numele campioanei noastre și au urmat autocarul spre destinația finală: Piața Ovidiu. Acolo Halep a urcat pe scenă unde le-a vorbit oamenilor prezenți.

„E o zi specială pentru mine. Sunt foarte emoționată să văd că atâția oameni au venit să se uite la acest trofeu pentru care am muncit 20 și ceva de ani. Sunt multe persoane cărora vreau să le mulțumesc. Încep cu familia mea fără de care n-aș fi ajuns până aici. Nepoțica mea (n.r. Tania) e și ea pentru prima dată alături de mine.

Vin cu drag mereu în Constanța, va rămâne pentru totdeauna orașul meu de suflet. Avem un oraș deosebit. Sunt convinsă că avem și mulți turiști din toată țara și vă mulțumesc că ați venit. Nu prea mai vreau să plec de aici. Toți copiii trebuie să creadă în ei și să aibă curaj. Vă mulțumesc și vă doresc o zi cât mai frumoasă”, a declarat Simona Halep, fiind însoțită pe scenă de nepoțica ei.

Citește și:

Patricia Țig vrea să joace din nou la Fed Cup: „Ați atins un punct sensibil” » Motivul pentru care colegele îi blochează convocarea

+5 FOTO

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează