SPORTURI  »  TENIS  »  PROGRAM

Halep și-a stabilit programul pentru lunile următoare » Destinație-surpriză: „Înainte să mă las am vrut să joc și la turneul acesta”

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a revenit astăzi în România, după eliminarea de la Australian Open.
Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a revenit astăzi în România, după eliminarea de la Australian Open.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 22:44 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 23:10

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a revenit astăzi în România, după eliminarea de la Australian Open. 

Halep a susținut o conferință de presă ad-hoc, pe aeroportul Otopeni. Dubla campioană de Grand Slam a dezvăluit programul din perioada imediat următoare.  

Simona Halep are o favorită la Australian Open. „E jucătoarea mea preferată! Îți dă senzația că tenisul e atât de ușor”
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open. „E jucătoarea mea preferată! Îți dă senzația că tenisul e atât de ușor”

Simona Halep, nerăbdătoare să joace la Charleston

„Dubai şi Doha am în plan. Aşa am jucat cam în toţi anii trecuți, atunci când am fost sănătoasă. Dubai, Doha, Indian Wells, Miami şi Charleston, pentru prima dată. Vreau, înainte să mă las de tenis, să joc şi turneul acesta. Nu am făcut acest lucru până acum, de aceea am vrut să încerc.

Zgura verde este mai rapidă decât zgura roşie şi cred că nu o să fie atât de greu să mă adaptez”, a spus Simona Halep, la revenirea în România. 

Simona Halep ar fi trebuit să joace la Charleston și în anul 2020, dar pandemia de Covid-19, abia izbucnită pe atunci, a făcut ca turneul să fie anulat. Competiția este una inedită datorită suprafaței de joc, o zgură de culoare verde. 

Programul Simonei Halep în perioada următoare: 

  • Dubai » 14-20 februarie 
  • Qatar » 21-27 februarie 
  • Indian Wells » 9-20 martie 
  • Miami » 22 martie - 3 aprilie
  • Charleston »  4-10 aprilie

Mă simt foarte bine după Australia şi am încredere că o să fie un an ok, dar nu am aşteptări la rezultat. Am aşteptări să joc eu bine, să mă simt bine şi să dau tot ce am mai bun. Pentru că am ajuns la o vârstă la care nu mai există presiunea rezultatului. Doar să încerc să fac cât se poate de bine.

- Simona Halep

VIDEO Profesoară pentru fani » Simona Halep se alătură altor nume celebre care vor preda tenis online

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO + FOTO Daniil Medvedev e în semifinalele Australian Open, după 0-2 la seturi și peste 4 ore de luptă » Derapaj în setul 4: „Cât de prost să fie? Idiotul!”

Cornet, out! » Cum arată semifinalele de pe tabloul feminin al Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
argus
argus  •  29 Ianuarie 2022, 23:09

A stabilit si programul de antrenament, sau doar turneele? Se va supara Simona (dnii Marcu, CT Popescu s.a.) spunand ca nu va avea nici o sansa sa mai castige vreun grand chelem sau turneu major, DACA NU VA INTELEGE macar acum, in al 24-ceas al carierei ca FARA UN SERVICIU imbunatatit, ajungi...pe locul 15 top WTA! Cahil, Marcu? Stiu bine asta, numai ca Simona, cu "painea si cutitul" (cea de la care anterenorii, staful primesc banii) cred ca isi face singura programul (dupa cum se vede, fara prea multa atentie serviciului). Asa cum arata jocul ei, bazat pe aparare nu mai este un atu, jucatoarele de top se apara la fel de bine, castigand meciurile cu un plus de tehnica! Apararea excesiva in meciul cu Cornet, a dovedit ca Simona mai are nevoie si "de altceva"! Ce anume? Sa fim seriosi, nu cred are nvoie Simona, sau antrenorul sa-i spuna, trebuie doar sa VREA sa se antrenezeze! Cand declari "Vreau sa mai joc...ani", este de presupus ca nu vrei sa joci pana ce ajungi in afara de top 100!

560928364107122
Marcel Jeler  •  27 Ianuarie 2022, 10:01

Daca nu te retragi intre timp....

347655969058390
Ion Popescu  •  27 Ianuarie 2022, 09:04

Dupa aproape o luna in Australia urmeaza o luna infernala in SUA. Important este sa joace tenis, sa se simta fericita si sa fie sanatoasa. Doresc Simonei tot binele din lume !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează