SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Emma Răducanu, anunțate la primul turneu pe iarbă al sezonului

Simona Halep/ foto: Imago Images
Simona Halep/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 19:56 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 20:10

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) va participa la turneul de la Birmingham, primul al sezonului de iarbă, alături de Sorana Cîrstea (32 de ani, 27 WTA) și Emma Răducanu (19 ani, 12 WTA)

Competiția din Anglia, cu premii totale de 251.750 de dolari, se va disputa în perioada 13-19 iunie 2022, la 8 zile după încheierea Roland Garros (22 mai - 5 iunie). Alte nume importante confirmate pe afișul turneului din Birmingham sunt Sloane Stephens (29 de ani, 53 WTA) și Jelena Ostapenko (24 de ani, 13 WTA).

Culisele dineului pus la cale de Badea » Oficialii lui Dinamo l-au sunat pe Zăvăleanu: „Cine plătește?”
DINAMO
Culisele dineului pus la cale de Badea » Oficialii lui Dinamo l-au sunat pe Zăvăleanu: „Cine plătește?”

Simona Halep va juca la Birmingham

„Participarea unor mari campioane la evenimentul Rothesay Classic WTA 250 este o perspectivă incredibil de interesantă pentru toți fanii tenisului și ai sportului.

Emma Răducanu, Simona Halep, Jelena Ostapenko și Sloane Stephens vor oferi cu siguranță unele dintre cele mai tari bilete din calendarul sportiv din Midlands, deoarece vor da drumul la spectacol în încercarea de a câștiga și de a ridica faimosul Trofeu Maud Watson în ziua finalei.

Suntem, de asemenea, încântați să sărbătorim 40 de ani de la înființarea marelui nostru turneu și avem câteva evenimente minunate pe parcursul săptămânii pentru a sărbători acest moment. Abia aștept să le urez bun venit jucătorilor înapoi la Birmingham, împreună cu potențialul de a avea mulțimi de capacitate”, a transmis Patrick Hughesam, directorul turneului din Birmingham, potrivit tennis365.

Conform sursei menționate, Sorana Cîrstea, Camila Giorgi (29 WTA), Elise Mertens (33 WTA) și Ajla Tomljanovic (44 WTA) sunt alte nume importante din top 50 WTA care vor participa la turneul din Marea Britanie.

Citește și alte știri din tenis: 

„Totul trebuie să se lege, încerc să urmez planul” » Simona Halep, interviu înainte de Roland Garros: „Colaborarea cu Mouratoglou m-a surprins”

Sorana Cîrstea, înfrângere neașteptată în primul tur la Strasbourg » Diferență de peste 300 de locuri în clasamentul WTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează