SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BASEL

Tecău și Rojer au cîștigat în fața lui Nadal și Lopez » Vor juca în semifinalele turneului de la Basel

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 22:03

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 1, s-au calificat în semifinalele turneului de la Basel.

Cei doi i-au învins în sferturile de finală, cu scorul de 7-5, 7-6 (5), pe spaniolii Marc Lopez și Rafael Nadal.

În semifinale, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor întîlni cuplul care va cîștiga meciul dintre Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia) - Marcin Matkowski/Nenad Zimonjic (Polonia/Serbia), cap de serie 4.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  30 Octombrie 2015, 08:28

Mai este un singur loc disponibil pentru finala ATP de la Londra, pe care si-l disputa 5 dubluri, inclusiv Mergea/Bopanna, cei care ocupa in momentul acesta locul calificant. Peya/Soares sunt principalii lor adversari. Tecau l-ar putea ajuta pe Mergea daca va juca in semifinale cu adversarii directi ai acestuia. Decizia se va lua insa saptamana viitoare la turneul Masters de la Paris unde Mergea si Bopanna trebuie sa se prezinte mult mai bine decat saptamana aceasta la Basel.

emil_motei
emil_motei  •  30 Octombrie 2015, 04:22

Bravo !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează