SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

Victorii pentru Djokovici, Murray şi Nadal! » Cine cîştigă turneul de la Monte Carlo?

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 21:42

Cei mai importanţi tenismeni prezenţi la Monte Carlo au cîştigat fără mari probleme partidele din turul al doilea în această după-amiază.

Astfel, revenit după victoria de la Indian Wells, Rafael Nadal nu a stat prea mult pe gînduri în partida cu Matosevici, lăsîndu-i adversarului doar 3 gameuri, scor 6-1, 6-2. Cel mai bun jucător din istorie pe această suprafaţă a cîştigat de 8 ori consecutiv turneul de la Monte Carlo şi este favorit şi în acest an în faţa lui Novak Djokovici.

Sîrbul a avut probleme astăzi cu rusul Youzhny, cel care va fi prezent săptămîna viitoare la BRD Open. Djokovici chiar era incert după ce a suferit o entorsă în partida din Cupa Davis cu SUA. Numărul 1 mondial s-a impus în 3 seturi, 4-6, 6-1, 6-4.

Şi Andy Murray este în turul al treilea la Monte Carlo. Scoţianul nu a întîmpinat probleme împotriva lui Roger Vasselin, cîştigînd 6-1 6-4.

Cine cîştigă turneul de la Monte Carlo în acest an?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  18 Aprilie 2013, 08:39
Postat de detroit_red_dog pe 18 Aprilie 2013, 08:35

Rafa e pe partea de tablou cu Berdych si il poate intalni in semifinale, iar Nole e cu Murray! Finala poate fi una de vis...

scuze, am verificat acum si rectific.....djoko/berdych vs.nadal/murray in semifinale...

detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  18 Aprilie 2013, 08:35
Postat de valyomanyd pe 17 Aprilie 2013, 22:48

Nu am urmarit cum sunt repartizati pe tablou ! Nu cumva se pot intalni in semifinale ?

Rafa e pe partea de tablou cu Berdych si il poate intalni in semifinale, iar Nole e cu Murray! Finala poate fi una de vis...

valyomanyd
valyomanyd  •  17 Aprilie 2013, 22:48
Postat de detroit_red_dog pe 17 Aprilie 2013, 22:45

Rafa e favorit aici dar Nole va creste de la meci la meci......anticipez o finala intre cei doi, reeditarea ultimului act din sezonul trecut si sper la un tenis de mare calitate!

Nu am urmarit cum sunt repartizati pe tablou ! Nu cumva se pot intalni in semifinale ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează