INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO: BARCELONA - REAL MADRID 2-0

Gică Popescu: "Real Madrid a dezamăgit prin atitudine în El Clasico"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2008 00:00

Fostul căpitan al Barcelonei este de părere că victoria catalanilor în El Clasico a fost pe deplin meritată şi s-a arătat dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o jucătorii lui Real Madrid în faţa marii rivale.

"Barcelona - Real a fost un meci bun, dar am fost dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o jucătorii madrileni. Au fost temători şi au arătat că suferă din punct de vedere al jocului. Fazele de poartă nu au lipsit, iar victoria Barcei e meritată!" a spus Popescu la sportro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
 •  14 Decembrie 2008, 21:35

eu nu stiu ce meci a vazut popescu da madridu a avut in prima repriza 2 ocazii f. clare prin sneijder si drenthe...daca baga vreuna era alt meci..si real a avut 10 jucatori lezionati

 •  14 Decembrie 2008, 21:14

Nu trebuia sa ai Boom ca sa vezi meciul, ci doar Internet. Eu l-am vazut in conditii acceptabile pe gerutv.tk, desi comentat in araba (o experienta inedita si interesanta).

 •  14 Decembrie 2008, 19:59

nu inteleg de ce nu sa dat pe alt post in afara de boom..da cacaturile alea de blaturi din divizia a

Vezi toate comentariile (6)
Comentează