GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EVENIMENT

Cristi Chivu imaginea Bergenbier în România

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2008 00:00

Bergenbier şi Cristi Chivu au semnat un parteneriat prin care căpitanul echipei naţionale de fotbal a României devine imaginea “berii fotbalului românesc”. Cristi Chivu va deveni promotorul imaginii berii în cadrul campaniilor publicitare iniţiate în România.

“Cînd am debutat la echipa naţională, Bergenbier era acolo. Primul gol pentru echipa naţională l-am marcat cu Bergenbier alături. Cînd am ratat sau cînd am reuşit, cînd mi-a fost greu sau cînd bucuria a fost fără margini, Bergenbier mi-a fost aproape. De aceea consider că noul parteneriat vine ca un lucru firesc”, a declarat Cristian Chivu.
 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
 •  19 Decembrie 2008, 21:35

Acum ca am vazut ca sprijina Bergenbier pot sa ma duc fara grija la munca :)), nu o sa imi pierd slujba pentru ca Chivu o sa vanda bere :))

 •  18 Decembrie 2008, 13:57

daca stau bine si ma gandesc,nea cristi kiar are fatza de betziv;)) buna alegere si ar fi bine,ca prietenul lui de pahar,loby,sa faca reclama la tzigari si tacamul e complet;))

 •  18 Decembrie 2008, 13:30

Imi place si Cristi,imi place si Bergenbier!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează