FOTBAL  »  NATIONALA  »  "MAI BINE TĂCEA!"

Lucescu Jr: "Marica nu trebuia să spună că naţionala juca mai bine cu Piţurcă" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu îl sfătuieşte pe Marica să fie mai reţinut în privinţa comparaţiilor cu mandatul lui Piţurcă la naţională.

"Ciprian nu ar fi trebuit să spună că naţionala a jucat mai bine cu Victor Piţurcă. Mai bine tăcea, dar îi respect punctul de vedere şi mi s-a părut că şi l-a exprimat civilizat.

Florin Costea trebuie să arate mai întâi că poate salva Craiova de la retrogradare. După aceea, mai vorbim. Pe viitor, e posibil să vină la naţională şi să joace direct titular. Repet: nu am nimic cu nimeni", a declarat Răzvan Lucescu în Libertatea.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (25)
 •  10 Martie 2010, 19:54

A fost prea rasfatat acest copil. Daca si azi sare taticul sa-l apere cind e bagat la colt, n-ai nici o sansa sa se impuna in fata jucatorilor, care sint selectionati -sau ar trebui sa fie- pe criterii fotbalistica in proportie de 90%. Daca i se spune ca a facut ceva gresit nu se gindeste daca e adevarat sau nu ci reactioneaza afectiv(ca majoritatea romanilor). Sa se maturizeze inainte de a avea o asemenea raspundere!

etoilerouge
etoilerouge  •  10 Martie 2010, 16:35

Este comic de-a dreptul: Conform selectionerului, un jucator de fotbal nu are dreptul la judecati de valoare de tipul "e bine, nu e bine, etc !! Orgoliul personal nu se protejeaza cu pretentii ridicole de acest tip, valabile in regimuri dictatoriale, domnule Razvan! Sa te ajut! Jucatorii au dreptul de a declara orice pe proprie raspundere, in timp ce tu ai dreptul de a judeca inclusiv atitudinea "off the pitch"(in afara terenului) ,tot prin asumarea raspunderii. Altfel, vorbesc do

 •  10 Martie 2010, 15:42

am tot respectul pt.tine,razvan pt. ce ai facut la rapid si la brasov,dar eu cred ca nu esti inca pregatit pt.nationala si ar fi bine sa iti dai demisia inainte de a se intimpla o catastrofa pt. ca altfel o catastrofa te va marca pt. tot restul vietii. nationala poti sa o preiei peste vreo 15 ani cind vei avea mai multa experienta.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează