INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Zicu, din nou decisiv » E golgeterul Bulgariei

Ianis Zicu
Ianis Zicu

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 21:50

Lui Ianis Zicu pare să-i fi priit mutarea în campionatul Bulgariei. Fostul jucător al lui Dinamo şi al Politehnicii Timişoara a marcat din nou pentru echipa sa, ŢSKA Sofia, în meciul cu Baroe. S-a terminat 1-0, iar "Steaua Bulgariei" a ajuns pe primul loc în clasament, la 3 puncte în faţa urmăritoarei.

Zicu a marcat azi în minutul 35 al meciului. Vezi aici rezumatul meciului!

În partida de azi a jucat şi fostul jucător al Gloriei Bistriţa, Junior Moraes. Acesta a avut o şansă importantă de a marcat cu cîteva minute înaintea reuşitei lui Zicu, dar mingea trimisă de el din lovitură liberă a lovit bara.

După golul de azi, Ianis Zicu a urcat pe prima poziţie a clasamentului golgeterilor din campionatul Bulgariei, cu patru reuşite, la egalitate cu fostul jucător al Universităţii Craiova, Emil Gargorov (Ludogorets).

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
gen_mitza
gen_mitza  •  18 Septembrie 2011, 11:23
Postat de alpin pe 17 Septembrie 2011, 22:59

E bine ca Zicu duce echipa pe primul loc! Uite, St. Etienne nu reuseste sa-si revina dupa tampenia de a-l transfera pe Banel!! Iar au pierdut cu 3-0!!!

Nu e vina lu` Banel , mama ta ia "obosit" pe toti :| . Copil din flori ce esti ..

dejoc
dejoc  •  18 Septembrie 2011, 00:05

Ziaristilor, campionatul bulgariei e prafff

badbandyt
badbandyt  •  17 Septembrie 2011, 23:37

s-a vazut valoarea campionatului bulgar in meciurile cu steaua , nu ne intereseaza de vecinii nostrii mai oropsiti.. , ei sa invete alt sport , ca la asta nu se pricep.. sa se scrie doar de steaua , ca daca 80 % din suporteri sunt stelisti , inseamna ca se vinde bine.. forza steaua !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează