FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cel mai dificil moment de după '89 » Ce mai rămîne din Steaua? 5 semnale de alarmă care le dau fiori fanilor roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2015 01:00

Fostul Club Steaua București ar putea fi în curînd denumirea echipei dacă nu se găsesc rapid soluții pentru problemele care îi macină pe roș-albaștri și care amenință să distrugă clubul.

Rădoi nu poate fi antrenor “pe bune” pînă în 2022, bugetul e la limită și nu mai e nici un fotbalist bun de vîndut. În acest moment, mai există doar o societate comercială lipsită de centru de tineret, de suporteri și de sponsori.

Acestea sînt doar cîteva dintre semnalele de alarmă din echipa patronată de Gigi Becali. Restul le puteți citi în ediția tipărită de azi sau în cea digitală, într-o analiză care-i înspăimîntă pe fanii Stelei!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Derby de titlu! Cum a ajuns meciul cu Viitorul să aibă o importanță uriașă pentru steliști
✓Ioanițoaia s-a pozat cu Messi și povestește cum s-a resimțit absența echipelor românești la tragerile UEFA
✓Un copil se joacă Football Manager cu Rapid » Fiul de 18 ani al lui Moraru face transferurile!
✓GSP a văzut la lucru cel mai promițător lot al României, U17, și vine cu detalii » În ei ne punem bazele
✓Aripi românești la Londra » Un fost fotbalist piteștean, Gabi Dumitru, a înființat prima Academie de fotbal pentru copii românilor din capitala Angliei
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (72)
vasglo
vasglo  •  29 August 2015, 09:47

Multumim din inima: - suporterilor care au facut ca Steaua sa joace fara spectatori doua meciuri importante de calificare in Europa, - CSA Steaua si, in special, juristului de "talie mondiala", Tampan, care se lupta pentru binele "fotbalului militar roman", sustinand ca, incepand cu anul 2003 echipa de fotbal Steaua Bucuresti, castigatoarea Cupei Campionilor in 1986, si-a incetat existenta, iar echipa care a jucat apoi sub numele de Steaua Bucuresti si care a ajuns intr-o semifinala de cupa UEFA, a eliminat echipe precum Ajax, a invins Chelsea si a jucat 11 ani la rand in grupele competitiilor europene, nu exista si prin urmare trebuie exclusa din campionat, - aceluiasi jurist cu epoleti, iresponsabil care apara "interesul national" solicitand practic, prin actiunea si sustinerile lui, ca UEFA sa ia act de decizia ICCJ din Romania si sa scada coeficientul Romaniei cu puncte realizate de "falsa" echipa Steaua Bucuresti care a reprezentat Romania in competitiile europene.. - conducerii MAPN si Statului roman care, in sfarsit, au renuntat sa mai primeasca bani sub forma mascata de chirie si intretinere BAZA MILITARA DE ANTRENAMENT GHENCEA, de la acest "interlop odios si perfid", Becali, care prin actiunile lui ameninta siguranta nationala!..:))

davi7
davi7  •  29 August 2015, 09:33

Intr-o oarecare masura ii inteleg pe unii care posteaza pe aici, Steaua le-a fost (si inca este) o mare rivala si orice problema a Stelei ii bucura si se grabesc sa puna paie pe foc sperand intr-o desfiintare. Chiar vreti asta? Ce inseamna fotbalul fara rivalitate? Poate uneori s-au castigat jocuri si titluri prin mijloace urate dar daca nu cotizezi vedeti ce face Coltescu & com.,care are bani de dat-dă! Cand au posibilitati toti fac asta. Desfiintati cooperativele ca sa fie mai bine. Nu inteleg insa Armata care se lupta ptr ce nu poate avea si vrea atunci sa distruga,Justitia care ii ajuta si statul Roman. Daca Steaua (sau FCSB,cum spuneti) nu s-a calificat atunci toti arata cu degetul si acuza si asta pt ca mereu Steaua a fost o speranta pt Europa,nu o clona nelegitima cum spuneti. Nelegitim e ca Armata sa aiba club in Europa iar echipa care poate participa vreti sa o distrugeti. Stiti bine ca cei care investesc ca Gigi sunt pasari rare,in loc sa fie incurajati fiind vorba de sport sunt bagati la puscarie pe articole de lege inexistente in Europa,sunt persecutati si ajutati sa deraieze mental. Asta doar pt satisfacerea urii , frustarii,a dorintei de a se varsa veninul si fara a se construi nimic. Urate caractere,un aer irespirabil.

nebraska
nebraska  •  29 August 2015, 06:46

Sa ne chemati la parastas.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează