FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Anunţ de ultimă oră! FRF a decis: finala Cupei dintre Dinamo şi CFR a fost amânată » Când se va disputa ultimul act

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:44

Patrick Ekeng, 26 de ani, a decedat vineri seară la Spitalul de Urgență, după ce s-a prăbușit pe teren fără a fi lovit.

FRF a decis imediat ca finala Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj, programată pe 10 mai, să se amâne! Comitetul de Urgenţă al FRF a stabilit că partida se va disputa peste o săptămână, pe 17 mai.

Mai mult, FRF a decis amânarea meciurilor din Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de fotbal în sală și fotbal feminin, în perioada 07 – 09 mai 2016.

Dinamo a decis ca astăzi să nu se vândă bilete astăzi. În plus, acțiunea de vânzare a tichetelor cu un fost jucător al echipei a fost amânată.

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (47)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Mai 2016, 10:19
Postat de haideusicfr pe 07 Mai 2016, 08:06

Se amana Cupa si campionatul ,dar meciul s-a jucat pana la capat.Nu trebuia oprit?

asa era normal. in primul minut de dupa reluarea jocului, cam toti jucatorii erau socati. am vazut inregistrarea meciului, special pentru acest eveniment tragic, eu nu am vazut meciul in direct. si am vazut debusolarea de pe chipurile multor jucatori, de la ambele echipe, era evident ca ei stiau ca e ceva grav de tot. mevlja, gnohere, rotariu, nedelcearu, sau ianis hagi, tanase, marin si un stoper de la viitorul (nu stiu cum il cheama), erau inmarmuriti, cu mainile in cap sau la gura. in general erau cu totii afectati, mai mult sau mai putin. sigur, arbitrul nu stia exact ca va surveni decesul, suta la suta se oprea partida daca decesul era instantaneu. asta este situatia, e pacat si tragic, viata este o iluzie de scurta durata.

592875054222239
Bebe N-ion  •  07 Mai 2016, 10:24

OARE NU TREBUIA OPRIT SI MECIUL DE ASEARA SAU ANULAT REZULTATUL CA DUPA CE SA INTIMPLAT IN MIN 70 NU STIU CINE MAI AVEA CHEF DE FOTBAL

neputintafalit
neputintafalit  •  07 Mai 2016, 10:16
Postat de unico_biancorossi pe 07 Mai 2016, 10:13

nu toti.

Punem pariu ca tu peste nici trei luni vei posta mesaje in care acuzi jucatorii Stelei ca se dopeaza?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează