FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei anunță două plecări! O confirmă pe cea a lui Marica + fotbalistul care vrea să rupă contractul » Ce șanse sunt să vină Sânmărtean

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 09:15

Valeriu Argăseală confirmă despărțirea de Ciprian Marica și Gabi Iancu, însă e enigmatic atunci când vorbește despre o posibilă venire a lui Sânmărtean, chiar dacă Mihai Stoica a negat cu vehemență această posibilitate.

"Noi aveam cu Marica această posibilitate ca la sfârșitul campionatului să putem întrerupe de comun acord. Și în condiții amiabile am stopat contractul.

Gabi Iancu a venit săptămâna trecută. Ne-a propus dacă suntem de acord să închidem. Acum 3 zile i-am trimis documentele pentru încetare și el a spus că este de acord", a spus Valeriu Argăseală conform Dolce.

...despre transferul lui Lucian: "Sânmărtean? Păi, e un jucator de națională, este evident un plus".

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
aius
aius  •  17 Mai 2016, 10:57
Postat de gsp oficial pe 17 Mai 2016, 10:30

Credeţi că Lucian Sânmărtean ar mai putea ajuta Steaua în sezonul viitor sau oficialii echipei trebuie să se orienteze către alţi jucători?

care steaua?!

tegean
tegean  •  17 Mai 2016, 12:35

1.) An de an, dupa desemnarea campioanei, asistam la telenovela cu zeci de episoade ,,pe cine (din lumea larga) a pus ochii Steaua-X,Y de la Steaua'' iar in ultimul episod, de regula, este transferat Semedo, Muniru sau Enache. Campionatul nefiind (totusi) incheiat, se pot ,,turna'' si cateva episoade cu plecari. 2.) - in al doilea rand, ca sa fiu in ton cu gsp - adica 2.) In orice tara cu un fotbal cat de cat (sa zicem o tara calificata la turneul final al CE), finala Cupei ar tine prima pagina in ziua disputarii ei. La 12,27 avem Burleanu de 2 ori, Hamroun de 2 ori, plecari Steaua, Rapid, Adrian minune dupa care urmeaza (la pariori.ro) cate ceva despre Dinamo-CFR si legat de serialul cu posibilii antrenori pt. Dinamo.

satyricon
satyricon  •  17 Mai 2016, 11:45
Postat de aius pe 17 Mai 2016, 10:57

care steaua?!

Aia care te enerveaza pe tine. Si apropo, care Universitatea?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează