FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, înger și demon pentru români: "Jumătate de țară îl iubește, jumătate îl urăște"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 11:33

Fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon a caracterizat sentimentele pe care românii le au față de persoana lui Gigi Becali și a vorbit despre întâmplări pe care le-a trăit alături de patronul Stelei.

"Jumătate din România îl iubește pe Becali, cealaltă îl urăște. Din cei care îl iubesc, 10% îl divinizează. Cei care îl urăsc, 10% i-ar lua gâtul.

Eu țin foarte mult la Gigi Becali, dar de fiecare dată când ne întâlnim la un meci de fotbal ies scântei. Au fost celebre câteva scene cu mine și cu el. S-a supărat și a plecat la pauză. Eu am pus mâna pe telefon și îi spuneam că foarte bine că ai plecat că a dat Dinamo gol.

Apreciez niște gesturi pe care le face, de tip umanitar. Când a fost pe nedrept acuzat eu am fost unul dintre puținii care l-au apărat", a dezvăluit Agathon la TV Digi Sport.

 Agathon a făcut parte din Consiliul de Administrație al echipei Dinamo și este unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai echipei din "Ștefan cel Mare".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
timm
timm  •  12 Februarie 2017, 14:18
Postat de stelbz pe 12 Februarie 2017, 13:57

Eu fac parte dintr-o categorie de stelisti care nici nu-l iubeste pe Becali, nici nu-l uraste. De ce l-as iubi ? De ce l-as uri ? Tot la fel si referitor la STEAUA, care este si cea dinainte de 2000 si de dupa anul 2000. Chiar daca se va schimba denumirea in Sporting, tot Steaua va fi in gandul si inima suporterilor stelisti adevarati.....Si sunt milioane in tara.....

Lipsa creier in totalitate. Cum poti fi stelist, dar sa sustii alta echipa????? Stelistii tin cu STEAUA.

para.para
para.para  •  12 Februarie 2017, 12:41

Jumatatea care-l iubeste e foarte mica si e angajata la GSP.

882637448524179
Jean Necsulescu  •  12 Februarie 2017, 13:22

procentul este valabil in randul ziaristilor in lumea reala 90%il uraste sau il ignora

Vezi toate comentariile (16)
Comentează