FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciprian Marica pune tunurile pe fanii lui Dinamo! Media de fani l-a făcut să iasă la atac: "Măi băieți, luați abonamente! Ce mesaj transmiteți?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 20:30

Dinamo a avut în play-out-ul din sezonul recent încheiat cea mai mică medie de spectatori din era Negoiță, iar la ultimele două partide de acasă, pe arena din Ștefan cel Mare au venit mai puțin de o mie de oameni, cumulat!

Simpatizanții "câinilor" au prezentat astfel nota de plată clubului pentru rușinea din sezonul regulat. În medie, 485 de spectatori pe partidă în play-out, un număr șocant!

Ex-atacantul Ciprian Marica nu-i iartă pe fani, care vor să se implice în viața echipei, dar nu vin la stadion.

"Se tot vorbește despre proiectul ăsta al fanilor care vor să preia echipa, dar am văzut media de suporteri la meciuri. Măi băieți, luați, măi, abonamente, ajutați echipa. Despre ce vorbim? Până la proiect oamenii nu vin la meci.

Vin 400 de oameni la stadion. Veniți cu un semnal, ceva. Ce semnal transmiți tu că vrei echipa? Că au forță sau ce au ei... Asta e medie de fani la un club mare?", a zis Ciprian Marica la TV Digi Sport.

Vezi și:

Nota de plată a RUȘINII! Dinamo, asistență JENANTĂ la meciurile din play-out: cifre catastrofale pentru "câini"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (33)
knattspyrnufelag_elfsborg_etc
knattspyrnufelag_elfsborg_etc  •  08 Iunie 2018, 22:24

bai maricaaa ie un ricord pentru noi aicea 485 de obicei ieram 300 sau 99 fara sai punem la socotiala si pe aia care fuge dupa autocaruri acuma la luat pe axiente ala care plangia de firicire cand sa transferat de la noi ie dinam0vist pur si sange ALEEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEEEE

153279002205160
Go Pro  •  09 Iunie 2018, 08:45

Are dreptate! Degeaba va luati de el.

rjka
rjka  •  08 Iunie 2018, 23:51

De ce al faceți mercenar ca are dreptate ca stați acasă și suferiți de voi aveți cele mai ieftine bilete din liga unu și stați acasă pai la Steaua - rapid in cupa biletul este 20 lei liga 4 pai dacă va punea negoita 20 lei plângeau făceați scandal pai ajutați echipa ca latrati și va ridicați cu pretenții dar când e vorba de cotizat nu mai da lumea de voi .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează