FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - "U" CLUJ

Adrian Ilie: "Rădoi nu e nici în lot"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1 că Mirel Rădoi nu face parte din lotul roş-albaştrilor pentru meciul cu U Cluj. "Mirel nu este nici măcar in lot. Are o contractură musculară şi nu poate să joace", a spus Adrian Ilie.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (20)
 •  14 Aprilie 2008, 22:50

Muriti bah antistelisti bastarzi, avortati prin wc-uri si gunoaie. STEAUA VA FI CAMPIOANA INDIFERENT CAT VA PROSTITUATI VOI SI ZDRENTELE VOASTRE DE ECHIPE!!! STEAUA THE BEST! THE OTHERS BITCHES, FUCKOFF!!!

 •  14 Aprilie 2008, 22:45

uie steaua&steluta comunistilor

 •  14 Aprilie 2008, 21:49

Pentru toti stelisti Nu vorbiti voi de morala...voi care sinteti obisnuiti cu morala comunista si cea becaliana...adica furt,coruptie,mita..etc...In decursul timpului ati distrus echipe foarte bune de fotbal aplicind principile de mai sus...daca ar fi fost o dreptate la revolutie ar fi trebuit sa dispareti odata cu Victoria, Flacara Moreni,F.C.Olt,Dinamo...adica stiti voi ce au reprezentat aceste echipe....in schimb tot respectul pentru jucatori care nu si-au facut decit datoria...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează