FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAŞOV

La cota 20!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Atacantul lui FC Braşov, Attila Hadnagy a marcat singurul gol al echipei sale în victoria,1-0, cu Prefab Modelu şi a ajuns la cota 20, fiind golgheterul primelor două ligi din România. ”Mă bucur că am reuşit să marchez şi să îmi ajut echipa să cîştige. Importante sînt cele trei puncte care ne aduc mai aproape de promovare. Sîmbătă la partida cu Cîmpina de pe teren propriu vreau să sărbătorim împreună cu toţi braşovenii promovarea matematică în prima ligă!”, a spus Hadnagy.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
 •  21 Aprilie 2008, 09:27

Nu conteaza ce comenteaza cei ca Alecu. Ignorati-l pe frustrat. Forzza Steagu', felicitari Hadnagy !!!

 •  21 Aprilie 2008, 00:33

Bai alecu , azi nu ai fu-tut-o pe scroaf-a de ma-ta si iti sta de-a curmezisu. Mortii ma-ti de im-becil si tot neamul tau de spurca-ti jegosi ( afara cu tiganii din tara ) adica cei ca tine

 •  20 Aprilie 2008, 23:40

Alecu esti un mare mare idiot sa te ia mama dracului de facatura ce esti. Attila FELICITARI iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi ai aratat ca esti un profesionist adevarat si ai putut sa treci peste acel moment nasol din cariera cu jigodiile galbene din Ploiesti. OLE OLA .......OLE OLA .....MAI AVEM UN PIC.....SI INTRAM IN A Alecu SA vii cu o bricheta la noi pe stadion ......de abia astept sa ti-o var in c....r

Vezi toate comentariile (14)
Comentează