FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - RAPID 1-2

Dragoș Grigore, propus la premiul Puskas pentru „foarfeca” de la Botoșani: „Să-l vedem la gala FIFA!”

Dragoș Grigore a adus victoria pentru Rapid la Botoșani // foto: Ionuț Tăbultoc +21   FOTO
Dragoș Grigore a adus victoria pentru Rapid la Botoșani // foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 23:32 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 23:37

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul lui Rapid, consideră că Dragoș Grigore (36), autorul unui gol superb contra lui FC Botoșani, merită nominalizat la trofeul Puskas, pentru cea mai frumoasă reușită a anului.

La primele minute oficiale din acest an, Dragoș Grigore, introdus pe teren în minutul 82, a adus victoria pentru Rapid la Botoșani, scor 2-1.

Veteranul din centrul defensivei alb-vișinii a înscris cu o „foarfecă” senzațională în prelungiri, după ce oprise mingea pe piept în prealabil.

Portarul Rapidului, Horațiu Moldovan, și el cu o prestație foarte bună în această seară, și-a propus colegul la premiul Puskas în urma golului.

Încă un stadion nou în SuperLiga? „Dau milioane de euro pentru oamenii noștri care fac spectacol!”
STADION
Încă un stadion nou în SuperLiga? „Dau milioane de euro pentru oamenii noștri care fac spectacol!”

Horațiu Moldovan: „Probabil Dragoș Grigore va fi nominalizat la golul anului”

„Ne bucurăm că am învins și pentru felul în care am învins. Probabil Grigore va fi chemat la gala FIFA, pentru golul anului.

Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa, că i-am făcut fericiți pe acești suporteri care sunt alături de noi și au făcut o deplasare extraordinar de lungă”, a spus Moldovan la OrangeSport.

Întrebat despre un eventual transfer în străinătate la finalul sezonului, Moldovan a răspuns: „Mă gândesc la următoarele meciuri pe care le avem, cu Hermannstadt și Farul, meciuri dificile. Avem un play-off dificil, apoi mă voi gândi și la un transfer”.

Agonie, extaz, au fost toate ingredientele în seara asta. Cel mai important este că plecăm cu cele 3 puncte de aici.

Când ne-au egalat pe final am simțit frustrare, tristețe. E normal să te doară, dar e important că am crezut până la final, am înscris golul victoriei și ne bucură acest lucru.

Rapidul speră, va juca meci de meci pentru a câștiga. Rapidul cred că arată bine, și-a îndeplinit obiectivul principal, calificarea în play-off. Mai rămân două etape din campionatul normal și apoi vom trage linie, vom vedea unde vom fi la început de play-off, la ce diferență vom fi de primele locuri.

- Dragoș Grigore, fundaș Rapid

Mai multe știri despre FC Botoșani - Rapid: 

Adrian Mutu, conferință de 36 de secunde la Botoșani: „Totul s-a schimbat într-un minut”

Flavius Stoican, după ce a pierdut cu Rapid la ultima fază: „Putem subordona pe oricine, indiferent de nume”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
balderis
balderis  •  02 Martie 2023, 10:47
Postat de rav410wrc pe 02 Martie 2023, 09:23

DA, a fost propus la "premiul Puska si curaua lata" :))))

....băbăciunea îi ca și moartă !!!

rav410wrc
rav410wrc  •  02 Martie 2023, 09:23

DA, a fost propus la "premiul Puska si curaua lata" :))))

calinescu_
calinescu_  •  02 Martie 2023, 08:41

Si cand te gandesti ca fundasi centrali ca MOTI , SAPUNARU , DRAGOS GRIGORE si STEFAN RADU nu aveau loc la NATIONALA ROMANIEI pentru ca trebuiau sa joace GAFEORII lui GIGI: CHIRICHES si GARDOS ....!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close