FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Avem două fețe!” » Rapid a câștigat la Botoșani, dar Angelescu își pune semne de întrebare: „Trebuie să ne dăm seama de ce”

Victor Angelescu, în stânga, alături de celălalt acționar de la Rapid, Dan Șucu
Victor Angelescu, în stânga, alături de celălalt acționar de la Rapid, Dan Șucu

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 15:38 / Actualizat joi, 02 martie 2023 15:45

Victor Angelescu, acționar la Rapid, nu înțelege diferența între prestațiile echipei pe teren propriu, în Giulești, și cele din deplasare.

Miercuri seara, Rapid a câștigat cu mare dificultate la Botoșani, 2-1, la capătul unui meci dominat de moldoveni, „rezolvat” de Dragoș Grigore în minutul 90+4 cu o „foarfecă” de toată frumusețea.

A fost prima victorie „afară” a Rapidului în Liga 1 după 4 luni și jumătate, de la un 2-0 cu Hermannstadt. De atunci, giuleștenii au pierdut o partidă, 1-3 cu FCSB, și au înregistrat 4 egaluri.

Planul de bătaie al noului acționar majoritar de la Dinamo: „Minimum 12 milioane de euro în 3 ani și jumătate. Acum selecționăm acționari”
DINAMO
Planul de bătaie al noului acționar majoritar de la Dinamo: „Minimum 12 milioane de euro în 3 ani și jumătate. Acum selecționăm acționari”

Acasă, în schimb, Rapid merge excelent. Este a doua cea mai bună echipă pe teren propriu, cu 10 victorii în 14 meciuri și o singură înfrângere, 1-2 cu FCU Craiova pe 10 februarie.

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, este îngrijorat de prăpastia dintre evoluțiile de acasă și cele din deplasare.

Victor Angelescu, după FC Botoșani - Rapid: „Avem două fețe”

„Nu ai cum să fii fericit când iei gol în minutul 90, dar ținând cont că am câștigat la una dintre ultimele faze, e bine că s-a terminat așa. Când am fost egalați, am fost nervos.

Normal că ne dorim trofee, orice club își dorește asta. Ca joc, cred că avem două fețe. Jucăm foarte frumos și spectaculos acasă, dar din păcate nu la fel în deplasare. Probabil că mai sunt lucruri de reglat.

Se vorbește foarte mult de antrenor, dar eu știu filosofia lui Adi. Nu este aceea de a se apăra. Aici nu e vorba doar de antrenor, ci de un grup. Trebuie să ne dăm seama de ce avem evoluții diferite acasă și în deplasare, de ce sunt diferențe atât de mari câteodată”, a precizat Angelescu la GSP Live.

După victoria de la Botoșani, Rapid a urcat pe locul 3 în SuperLigă. Are acum 52 de puncte, 9 sub liderul Farul, 4 sub CFR Cluj, unul peste FCSB. Ultimele două echipe menționate au un meci în minus față de giuleșteni.

Mai multe știri despre Rapid: 

Un mare om de afaceri din Liga 1 ar vrea să investească la Rapid: „Dau două milioane, pe cuvântul meu, vreau să văd fani”

Vestitorul primăverii » Eroul Rapidului nu e la prima ispravă: acum 9 ani, în aceeași zi, marca alt gol de poveste în Liga 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
balderis
balderis  •  02 Martie 2023, 21:07
Postat de befree pe 02 Martie 2023, 17:39

Chiar ca aveti cel putin 2 fețe. Sunteti printre echipele cele mai ajutate de arbitri, dar dati comunicate nesimtite. Deveniti la fel de antipatici ca cei de la fcsb.

Ați fost cea mai ajutată echipă din istoria fotbalului românesc !! Sau ai uitat cînd spunea Borcea, că el controla și vîntul , dar comisiile de arbitri !!!?

Normal
Normal  •  02 Martie 2023, 20:21

Daca nu era furata flagrant de arbitrii, in cateva meciuri, inclusv in meciul cu Farul, Rapid ar fi fost acum pe primul loc !

befree
befree  •  02 Martie 2023, 17:39

Chiar ca aveti cel putin 2 fețe. Sunteti printre echipele cele mai ajutate de arbitri, dar dati comunicate nesimtite. Deveniti la fel de antipatici ca cei de la fcsb.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează