SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

VIDEO Fostul selecționer, discurs acid după rușinea cu Feroe: „Pun și eu o întrebare, ei cum reușesc să facă asta?”

România a învins Insulele Feroe acasă, scor 25-17
Foto: FRH
România a învins Insulele Feroe acasă, scor 25-17 Foto: FRH

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 17:31 / Actualizat luni, 13 martie 2023 17:55

Adrian Vasile (40 de ani), antrenorul celor de la CSM București și fost selecționer al naționalei feminine de handbal, nu înțelege cum naționala masculină a României a pierdut cu Feore, scor 26-28, în preliminariile pentru Euro 2024.

Pe 8 martie, naționala de handbal masculin înregistra una dintre cele mai mari umilințe din istorie, înfrângere în deplasare cu Insulele Feroe. Chiar dacă la retur „tricolorii” și-au luat revanșa sâmbătă și au învins acasă, Adi Vasile a avut un discurs dur. 

Adrian Vasile, despre eșecul rușinos al României cu Feroe

„Eu pun o întrebare. Cum reușește Feroe să crească niște jucători între 17 și 23 de ani, care sunt capabili să joace cu multă liniște și inteligență și care joacă în campionate scandinave foarte puternice, iar unii dintre ei semnează și cu echipe foarte puternice precum Kiel sau Fuchse Berlin?

Cred că asta e o întrebare foarte importantă pentru handbalul românesc. Altfel, o săptămână cu un antrenament și 2 meciuri după foarte multe zile petrecute într-un aeroport... Iertați-mă, dar nu aș vrea să fiu în papucii jucătorilor sau a antrenorilor de la echipa de băieți. Nu e nici pe departe ceva care să ajute performanța”, a declarat Adi Vasile. 

Citește și alte știri din handbalul românesc: 

Debut perfect pentru Rasmussen » Victorie categorică pentru Rapid în Liga Florilor

Dezastru și la juniori » România U17, două umilințe în două zile cu rivala Ungaria! De rușine, FRH a ascuns rezultatele

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  13 Martie 2023, 22:07

Dacă a ajuns Vasile să vorbească de națională și de un antrenor cu 10 clase peste el atunci ne dăm seama de ce avem aceste rezultate, el are pe mâna cele mai bune jucătoare din lume și termină pe locul 6 în Europa despre ce vorbim! Rezultate ai când se fac investiții într-un sport, Dedu și Din au urmărit să își încaseze numai salariile, la fel și Vasile s-a specializat la locul de munca, din maseur, antrenor!

emil1986
emil1986  •  13 Martie 2023, 21:26
Postat de Crinughe1 pe 13 Martie 2023, 19:29

Ca e o mare rușine acest rezultat sunt de acord dar as fi preferat sa citesc un comentariu al unui antrenor adevărat de handball nu al unui ageamiu care își aranjează tot timpul parul sa para inteligent.

Aberezi, aberezi rău de tot. Tu ești, cu siguranță, agiamiu, Vasile e un antrenor ok. S-a calificat fără probleme în sferturile CL, iar în campionat este deja campion, având un pogon de puncte diferență fata de următoarele clasate.

Crinughe1
Crinughe1  •  13 Martie 2023, 19:29

Ca e o mare rușine acest rezultat sunt de acord dar as fi preferat sa citesc un comentariu al unui antrenor adevărat de handball nu al unui ageamiu care își aranjează tot timpul parul sa para inteligent.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează