INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

UPDATE Englezii anunță: Conte, OUT de la Tottenham! Declarațiile acide l-au enervat pe patron

Antonio Conte și Jurgen Klopp/ foto Imago Images
Antonio Conte și Jurgen Klopp/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 23:22 / Actualizat luni, 20 martie 2023 23:55

Antonio Conte (53 de ani), antrenorul lui Tottenham, ar putea fi dat afară în perioada imediat următoare, după ce și-a atacat jucătorii în urma remizei cu Southampton, scor 3-3.

UPDATE 23:50 Despărțirea dintre Tottenham și Antonio Conte, o chestiune de zile

Lucrurile par să fie tranșate într-o bună măsură la Tottenham! Conform The Telegraph, Spurs urmează să se despartă în scurt timp de Antonio Conte, pentru care remiza dramatică din week-end, 3-3 pe terenul lui Southampton, și reacția virulentă avută la adresa propriilor jucători par să-i fi fost fatale. Conform sursei citate, e de așteptat ca Tottenham și Conte să-și încheie oficial socotelile în această săptămână.

După evenimentele zbuciumate din week-end, Conte a zburat de la Londra spre Italia, urmând să revină în Anglia peste două zile, când va avea loc, cel mai probabil, despărțirea de clubul pe care-l antrenează din 2021.

Știrea inițială

Contractul lui Conte expiră oricum în vară și sunt șanse infime să mai continue. Mai mult, el ar putea fi dat afară încă de acum, în timpul pauzei pentru meciurile echipelor naționale. Daniel Levy, șeful lui Tottenham, și consilierii săi se vor întâlni și vor discuta despre posibila demitere a lui Conte, susține Daily Mail. 

Cine a măsluit analiza VAR: noi sau spaniolii? Diferențe șocante de analiză a ofsaidului la CFR - Rapid versus Barcelona - Real Madrid
ARBITRAJ
Cine a măsluit analiza VAR: noi sau spaniolii? Diferențe șocante de analiză a ofsaidului la CFR - Rapid versus Barcelona - Real Madrid

Antonio Conte, pe făraș la Tottenham

Motivul ar fi atacul italianului asupra jucătorilor săi, după 3-3 cu Southapton. Tottenham a condus cu 3-1 și a fost egalată pe final.

În locul său ar putea fi numit Ryan Mason, pe post de interimar până în vară. Fostul mijlocaș englez a mai ocupat acest post în sezonul 2020-2021, după demiterea lui Jose Mourinho. 

Decizia conducerii lui Tottenham cu privire la postul lui Antonio Conte ar urma să fie luată până pe 3 aprilie, când londonezii vor juca primul meci după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale. Conform informațiilor din presa engleză, jucătorii lui Tottenham și-ar dori să scape de Conte, după declarațiile devastatoare ale italianului la adresa lor.

Antonio Conte, dezlănțuit la conferință după Southampton - Tottenham

„După această evoluție, pe care o consider inacceptabilă, cred că este momentul potrivit să vorbesc. Conduceam cu 3-1, controlam meciul, apoi să primești două goluri și să riști să pierzi... Cred că e bine să intrăm acum în miezul problemei.

Problema este că am demonstrat din nou că nu suntem o echipă. Suntem 11 jucători pe teren. Văd jucători egoiști, care nu vor să se ajute unul pe celălalt, care nu pun suflet.

Până acum, am preferat să ascund situația, să încerc să îmbunătățesc lucrurile. Dar dacă vrem să devenim o echipă puternică, competitivă, contează dorința, să fii un luptător și să arăți asta în fiecare moment. Nu vorbesc despre aspectele tactice și tehnice, ci despre a fi o echipă. Cel mai important este să înțelegem că jucăm pentru siglă, pentru a ne face fanii mândri. 

Dacă am fi avut dorință, nu am fi ieșit din FA Cup, iar astăzi poate am fi câștigat! Văd 11 jucători care joacă pentru ei înșiși, atât. Nu mai căutați scuze pentru jucători!”, a tunat Conte după meciul cu Southampton.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Florin Bratu și-a găsit echipă! Unde va antrena fostul selecționer

Scandal la vestiare după Lazio - AS Roma! Lotito a dat nas în nas cu Jose Mourinho, care era suspendat: „Tu cine ești?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  21 Martie 2023, 13:02

Doar nu sint prosti sa-l demita acum si sa-i plateasca vreo 20 milioane despagubiri - mai sint doar 10 etape de sezon competitional ...

fibra
fibra  •  21 Martie 2023, 07:35

La golul de 3-1 sarea ca lovit de streche si a urmat deceptia 3-3, meritat de ultima clasata.

VardyParty
VardyParty  •  21 Martie 2023, 01:51

Nimic nou sub soare. Care ar fi diferențele intre EPL și SuperLiga de pe Dambovitsa? Nu se vad foarte clar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează