FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FOTO Imaginea zilei vine de la FCU Craiova: „Asta e diferența”

Radu Negru (stânga) și Ionuț Gurău (dreapta)
Radu Negru (stânga) și Ionuț Gurău (dreapta)

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 15:20 / Actualizat marti, 21 martie 2023 16:24

Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, s-a amuzat de diferența de înălțime dintre fundașul dreapta Radu Negru (1,62m) și portarul Ionuț Gurău (1,99m).

„Ca Pat și Patachon (n.r. - cuplu danez de actori). Radu Negru și Ionuț Gurău sunt de-o vârstă (născuți în 1999). Nu și de aceeași înălțime. Diferența este de doar 37 centimetri. Asta nu-i impiedică să se-nțeleagă foarte bine, și pe teren și-n afara lui. Sunt inteligenți și au simțul umorului, sunt și de mare perspectivă! Mult succes amândurora!”, a scris Pușcaș pe Facebook, alături de imagini cu cei doi jucători.

Imaginea zilei vine de la FCU Craiova: „Asta e diferența”
foto: Facebook @Marcel Pușcaș

FCU Craiova și-a revenit din șoc și a făcut instrucție cu CS Mioveni

FCU Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 3-0, în prima rundă a play-out-ului din Liga 1. Oltenii au revenit pe prima poziție în clasament.

Corecția primită joi, în rejucarea cu Sepsi (0-4), a declanșat un mic cutremur la FCU Craiova. Nicolo Napoli a schimbat foaia și nu mai puțin de cinci dintre protagoniștii rușinii de la Sfântu Gheorghe au aterizat pe bancă: Vlad Achim, Bauza, George Ganea, Bahassa și Aurelian Chițu.

Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”
FCSB
Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”

Însă „deșteptarea”, după ce ai visat la gale cu FCSB, CFR și CSU, și adaptarea la realitatea dură a play-out-ului nu sunt floare la ureche. Chiar dacă în față ai ultima clasată, Mioveniul.

În noua formulă, oltenii au dictat ritmul de la bun început. Dar s-au și bucurat de complicitatea unui oaspete respectuos, discret. Problema? Doar flancul drept, cu Negru împins în față, a funcționat rezonabil.

De acolo au venit cele mai periculoase centrări, semnate Paramatti, numai că Blănuță l-a luat la țintă pe portarul Greab, iar Piccolomo, brazilianul sosit de curând în Bănie, a finalizat jalnic. În finalul primei părți, Duarte a avut și el o poziție promițătoare și toată libertatea să caute un colț, însă nici el n-a ieșit din tipare: alt șut pe direcția lui Greab.

Declicul alb-albastru s-a produs la puține minute de la reluare. În prim-plan, Dragoș Albu. Mai întâi cu un șut puternic, blocat de apărătorii adverși, apoi cu o reluare la vinclu, în urma unui un-doi cu Negru: 1-0.a

Și juveții și-au luat viteză. Dacă Blănuță și Huyghebaert au greșit de puțin ținta, Dragoș Albu, tot el!, n-a ratat de la punctul cu var: 2-0.

Juan Bauza, introdus după pauză, a stabilit rezultatul final în prelungirile partidei. Atent pe respingere, a șutat în poarta goală, din 6 metri.

Mai multe articole de actualitate:

A pariat 75 de lei și a câștigat peste 200.000 de euro » Care au fost meciurile de pe bilet
CÂȘTIG
A pariat 75 de lei și a câștigat peste 200.000 de euro » Care au fost meciurile de pe bilet
CFR lansează acuzații grave: „Arbitrii au greșit cu rea-voință contra noastră. Vom face demersurile legale”
CFR CLUJ
CFR lansează acuzații grave: „Arbitrii au greșit cu rea-voință contra noastră. Vom face demersurile legale”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 Martie 2023, 21:51
Postat de kubaa pe 21 Martie 2023, 16:45

Cei mai buni in returul campionatului regulat si in prima etapa de play off + Dragos Albu!!! Forta Stiinta!!!

Clonila….

dfcu
dfcu  •  22 Martie 2023, 09:43

Eu iti urez sa lucrezi la Electroputere ca sa-l sustii pe Negru ca jucator . Poate si cu Cartu presedinte, caci cunoaste foarte bine echipa Electroputere !

ED_BAD
ED_BAD  •  21 Martie 2023, 19:37

Asa e, nea Marcel... Picpalacul ala mic de Radu Negru e de mare perspectiva. La 1,65 metri cu fesul cu mot pe cap si cu schiurile in picioare, ca fundas are sanse foarte mari in fotbal. Daca e ambitios, in cativa ani poate ajunge chiar si la Electroputere, ca de in afara de acolo pe la voi prin oras, nu mai joaca nicaieri... :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează