FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN ANDORRA Tricolorii pot da nas în nas cu Pique în Andorra: „Ne încuraja, făcea mese de sărbători. N-au venit nici Shakira, nici Clara”

Raul Feher (alb) +7   FOTO
Raul Feher (alb)

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 07:05 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 10:30

România va deschide campania de calificare pentru Euro 2024 contra Andorrei, în deplasare, de la ora 21:45. Meciul se va juca pe Estadi Nacional, arenă de 3.300 de locuri, pe care joacă atât adversara de sâmbătă a tricolorilor, cât și FC Andorra. 

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Andorra, acolo de unde transmit cele mai importante informații 
  • Andorra - România are loc sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV pe Antena 1

Un club fondat în 1942, în plin elan în ultimii ani, după ce a fost preluat de către Gerard Pique, fostul star al Barcelonei și al naționalei spaniole. 

Șoc în fotbalul european! Julian Nagelsmann, demis de la Bayern Munchen » Un câștigător al Ligii Campionilor îi ia locul
Bayern
Șoc în fotbalul european! Julian Nagelsmann, demis de la Bayern Munchen » Un câștigător al Ligii Campionilor îi ia locul

Raul Feher a fost jucătorul lui Gerard Pique 

Raul Feher, fundaș la Inter Club d"Escaldes, locul secund în prima ligă din Andorra, este un român din Zalău, care a crescut în Catalonia și în perioada 2019-2020 a evoluat pentru FC Andorra. 

Clubul lui Pique evoluează în campionatul spaniol, în prezent este la mijlocul clasamentului în Segunda Division. Ardeleanul nostru a mărturisit că s-a intersectat în câteva rânduri cu celebrul iberic, care, în afara fotbalului, a excelat în diverse afaceri. 

Raul Feher: „Gerard Pique venea o dată pe săptămână, ne încuraja”

„Da, desigur, m-am întâlnit cu Pique. După ce el a cumpărat echipa, venea o dată pe săptămână la noi, ne încuraja, era foarte frumos. Făcea diverse mese de Sărbători, când putea, venea și el. Nu putea de fiecare dată, având în vedere că era încă fotbalist activ. 

15milioane de euro este cota celor de la FC Andorra pe transfermarkt, puțin mai mare decât a Farului (14,6 milioane de euro), liderul primei divizii din România

Shakira nu venea, nu am văzut-o niciodată, dar la meciuri i-am văzut pe copiii lor, veneau cu Gerard. Nu am ajuns s-o vedem aici pe Shakira, dar pe copiii lor i-am văzut, i-am cunoscut. Clara? Hahaha, nici ea, oricum, am citit că relația cu ea este de curând", a reacționat Feher pentru Gazeta Sporturilor.

4jucători cu cotă de un milion de euro, cel puțin, are FC Andorra în lotul actual, cu fotbaliști împrumutați de la Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Anderlecht și Barcelona

FC Andorra s-ar bate în play-off în România, echipa lui Pique chiar e bună de tot. Cred că echipa mea, Inter D"Escaldes, ar fi o echipă bună de play-out în România.

-Raul Feher, fundaș Inter D"Escaldes

Răzbunarea Shakirei pe Gerard Pique 

La începutul lui 2023, Shakira a lansat prima melodie, „Pa Tipos Como Tú”, care este melodia anului până acum. A zguduit toate topurile! Artista columbiancă a fost foarte acidă în versuri la adresa lui Pique și a noii sale iubite, Clara Chia Marti. 

„Nu mă întorc la tine, nici dacă plângi în fața mea sau mă implori”, „M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și datorii la Fisc”, „Fără resentimente, dragă, îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, „Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine”, „Eu fac cât două de 22”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, au fost unele dintre versurile melodiei care a strâns sute de milioane de vizualizări pe Youtube. 

FC Andorra, formația lui Gerard Pique, a crescut de la an la an

FC Andorra a fost cumpărat în decembrie 2018 de către Gerard Pique printr-una dintre companiile sale, Kosmos Holding Group. Câteva luni mai târziu a obținut promovarea în liga a cincea spaniolă, după o serie imbatabilă de 22 de meciuri. 

În iulie 2019, a cumpărat locul celor de la CF Reus Deportiu în eșalonul al 4-lea, pentru 450.000 de euro. În 2021, a primit un loc în liga a treia iberică, pentru ca în mai 2022 să ajungă în premieră în liga secundă spaniolă după ce a învins, scor 1-0, deja retrogradata Murcia. În prezent, FC Andorra este la mijlocul clasamentului în Segunda Division, pe locul 12. 

Citește și: 

GSP a asistat la Ungaria - Estonia, primul meci după anunțul afișării steagului Ungariei Mari » Cine a iscat întreaga dispută: „O mângâiere politică pentru ei”

Emil Săndoi își creionează lotul pentru Euro 2023 » Noua „perlă” a lui Hagi, în vizor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close